L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 d’abril del 2013

Baldoví: “Seria més útil si Interior establira perímetres per a allunyar als corruptes de les institucions”



Tot el món coneix les disposicions de fer un cordó al voltant de les vivendes de diputats per tal d’evitar els possibles escarns dels afectats per les hipoteques, així com altres mesures que pot prendre la policia local.
 
Al respecte de tot l’afer, el diputat de Compromís al Congrés de Madrid, Joan Baldoví, ha considerat que “l’enorme zel que té el Ministeri de l’Interior amb les protestes de la PAH, també el pot tindre amb altres assumptes que preocupen, i molt, a tota la societat. En aquest sentit, seria més útil si Interior establira perímetres per a allunyar als corruptes de les institucions”.

La mesura, segons Baldoví “evitaria casos sagnants de saqueig de les arques públiques, com Gürtel i Nóos, per citar alguns dels casos que tant de mal han fet a les arques públiques valencianes. També estaria bé que eixos perímetres s’aplicaren per a protegir als ancians i persones en general que han sigut estafades per entitats bancàries amb el tema de les preferents i que el Govern no ha sabut o no ha volgut defensar”.
-
-