L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 25 d’abril del 2013

La desocupació amb el PP augmenta i augmenta... i açò sembla ser que no toca fons!!




Les dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) feta pública avui per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) no ens dóna bones xifres, i menys encara en el territori valencià on l’atur ha pujat en 27.400 persones en el primer trimestre d'enguany respecte al darrer del 2012, o siga un 3,91% més i s’ha situat la xifra total d'aturats en 727.000 persones.

És la major xifra, el major nombre de desocupats que mai ha tingut la nostra comunitat. ¡I damunt, pensar que despúss ahir escoltàvem dir a un conseller del govern valencià del PP que som un model i estem molt més millor que la resta de l’Estat Espanyol!!! ¿Cinisme, desconeixement de la realitat?

El govern de Rajoy també es pot posar una altra medalla amb les xifres que hem sabut: a l’Estat espanyol, l'atur va pujar en 237.400 persones, un 4% més, per situar-se el nombre total d'aturats en 6.202.700 persones, una quantitat mai abans aconseguida. ¡Sou els millors, sr. Rajoy! ¡Sou els millors govern del PP! I pensar que fa només uns anys anaveu dient en campanya que amb vosaltres no hi hauria tur, que tot se solucionaria.... 

I ara parlende pujar la jubilació a més de 67 anys i no sé que – ja vorem com queda- de mesures reguladores per a cobrar la pensió. Mesures que segur, segur i segur que no ens beneficien als treballadors.

I res, amb el govern del PP al País Valencià som la segona autonomia, després d'Andalusia, amb major increment de l'atur en el passat trimestre i som la quarta autonomia en major increment de desocupació, amb 46.100 persones més, l’any passat.

El que hem dit: amb el PP seguim de capa caiguda, cap enrere, cap al fons....
-