L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 16 d’abril del 2013

PLENARI D’ABRIL: L’Ajuntament millorarà la Replaceta del Trinquet dins del PPOS 2013 de la Diputació. La regidora Llum Sansaloni li retrau a l'oposició la falta d'informació veraç i manipulació en una nota de premsa.


  
La regidoria de Contractació, Llum Sansaloni, va confirmar en el plenari de dilluns que ja ha rebut la confirmació oficial de subvenció de la Diputació per a reurbanitzar la placeta del Carrer Calvari, coneguda tradicional i històricament com a Replaceta del Trinquet. 

Llum Sansaloni, de Compromís-Bloc, confirmava que l’Ajuntament havia rebut la confirmació el 14 de març i per tant, era en aquest plenari, el primer després d’eixa data, quan tocavaa informar a la corporació de manera oficial. La regidora va aprofitar per recordar que va ser la seua regidoria qui va presentar l’any passat el projecte de la reforma de la Replaceta del Trinquet per ser és un punt de trobada del barri del Calvari i, a més, li calia una actuació urgent, especialment per l’estat dels quioscs. 

Llum Sansaloni va retraure i li va censurar al PP l’actuació de fa uns mesos, quan encara no es tenia constància de l’acceptació de l’obra, i havien estat capaços de publicar una nota de premsa on acusaven al govern municipal d’amagar l’obra i la subvenció només perquè era de la Diputació. 

Llum Sansaloni es va encarar a la bancada de l’oposició i els va recordar que el projecte, la firma i tots els tràmits del projecte eren de la seua regidoria “no del PP” com semblava volien fer creure, i els tirava en cara la nota de premsa i les acusacions falses “perquè l'Ajuntament no tenia cap confirmació, no sabíem res encara, i per tant no amagàvem res”. La regidora de Compromís acabava recordant a a l’oposició que “aquest govern es responsable, i sobre tot és veraç i transparent. I sapien que informarem de les obres quan estiguen concedides, quan tinguem constància de la seua execució, i no abans”. 

La regidora de manera subtil i diplomàtica va recordar que no son diners del govern ni de la Diputació “són diners que ixen dels nostres impostos i tornen en forma d’obres al seua origen, cosa de la qual ens alegrem”. 

El PP no va respondre a cap retret de la regidora - ¿Què li havien de respondre si Llum Sansaloni tenia tota la raó?- i simplement es va limitar a lloar l’obra i donar les gràcies a Diputació. 

Al final de les intervencions, per unanimitat el plenari acceptava la delegació d’aquesta obra, és a dir, serà l’Ajuntament l’encarregat de buscar l’empresa que en un termini de 4 mesos ha de fer l’obra. 

L'alcalde Jordi Joan, va explicar que el procediment legal per ser una obra que no sobrepassa els 100.000 euros (IVA inclos) serà “negociat sense publicitat”, és a dir, l’ajuntament convidarà un mínim de tres empreses constructores a executar-la i se li adjudicarà a aquella que oferesca millor preu. Les obres, indicava l'alcalde, serviran per repavimentar la placeta, ensorrar els quioscs en mal estat (com es veu a la fotografia) i construir-ne uns de nou, a més de millorar l'entorn urbà.
-
Nota: Usem el nom tradicional i històric que sempre ha tingut "Replaceta del Trinquet" per ubicar-s'hi ací aquesta instal·lació esportiva de Tavernes. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una vegada més es demostra la dificultat que té el PP de distingir entre diners públics i diners propis. Serà per això que s'ha ficat en l'embolic en què es troba amb els seus tresorers i diners propis.