L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.813
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:15.596

dilluns, 2 de gener del 2012

El País Valencià presenta el major decreixement del PIB de l'Estat



Els culpables de la situació tenen nom i cognoms 
Les terres valencianes es trobem a la cua de la producció de béns i serveis segons l'últim estudi de l'INE de l'evolució del PIB per autonomies. Les dades ens situa amb una contracció del 6,4 per cent i ens allunya 2,6 punts de la mitjana estatal.

El 6,4% és el percentatge de contracció del PIB valencià entre el 2008 i el 2010, amb la qual cosa ens situem a la cua  de les autonomies respecte a l'evolució de la producció de béns i serveis. Les mesures dels últims anys de crisi econòmica no han estat les més apropiades.

Les autonomies que presenten pitjors resultats, juntament amb la valenciana, són Astúries, amb una contracció del 5 per cent, Múrcia i Castella-La Manxa, amb 4,8 per cent en ambdós casos. Els territoris millor parats i amb una menor contracció del PIB són Melilla, amb 0,6 per cent, Ceuta, amb 1,3 per cent, Castella i Lleó, amb 2 per cent i Navarra, amb 2,4 per cent. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Torne a dir, este es el model que Rajoy va possar de exemple en el debat d'investidura.

Si açò es el que ens espera a Espanya, m'en vaig a Andorra.