L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

dimecres, 4 de gener del 2012

Joan Baldovi preguntarà al Govern pels motius que han portat a fer un rescat el passat dia 28 sense cap publicitat

 
El diputat al Congrés de Compromís, Joan Baldoví, preguntarà al Govern quins motius han fet que haja aprovat un rescat el dia 28 de desembre sense fer cap publicitat de l'acció, malgrat l'extrema gravetat de la qüestió. A més, Baldoví preguntarà  pels criteris del Tresor Públic i quines dades disposa per haver fet aquest rescat, encara que a València s'ha negat que s'haja produït aquest fet.

Per la seua banda, Compromís a les Corts Valencianes ha sol·licitat la compareixença urgent del conseller d'Hisenda, Jose Manuel Vela, perquè informe del "rescat econòmic" de la Generalitat. Després que el Consell haja reconegut que es va retardar una setmana en la devolució d'un venciment de deute contret amb el Deutsche Bank, no atés per falta de liquiditat.

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mònica Oltra, ha demanat en un comunicat que Vela explique per què s'ha demanat el rescat de la Generalitat per part del Tresor Públic. Segons Oltra, "les informacions del rescat confirmen tot allò que ha estat denunciant i advertint Compromís des de fa més d'un any". "El rescat deixa en evidència a Francisco Camps  i també a Alberto Fabra , que han mentit en reiterades ocasions a la societat dient-nos que estàvem molt bé i que seríem els primers a eixir de la crisi. Els fets demostren tot el contrari".

La situació de les arques valencianes és, segons Oltra, "molt preocupant i el gran forat que han deixat els diferents governs del PP no ho poden investigar els economistes, ja que és competència dels astrònoms per les seues dimensions desproporcionades".

Segons Oltra, "sospitem que si se sumen els imports de l'Institut Nóos, Gürtel, Brugal, Emarsa, Calatrava i d'altres casos eixiran els milions que el Govern valencià deu als bancs i que no pot pagar"
.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

PER VERGONYA TORERA, PERQUÈ TE QUE SER?