L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dissabte, 7 de gener del 2012

L’Ajuntament de Tavernes arregla els desperfectes ocasionats per un incendi en un despatx de l’IES Jaume II el Just

 
 
L’Ajuntament de Tavernes ha procedit en aquesta setmana a arreglar els desperfectes ocasionats per un incendi provocat en un dels despatxos de l’IES Jaume II el Just. Els fets van ocórrer uns dies abans de tancar l’any 2011 i en l’extinció del foc van intervindre efectius de la policia local i una dotació de bombers.

La Conselleria d’Educació no s’ha fet càrrec de les despeses de neteja i adequació de l’oficina sinistrada, amb la qual cosa, ha hagut de ser l’Ajuntament, encara que no li correspon aquesta tasca, qui ha procedit a solucionar el problema del centre educatiu.

Les tasques de retirada del material cremat, així com la neteja i restauració del despatx s'han realitzat al llarg de la setmana, amb la qual cosa, si no hi ha cap novetat dilluns, amb el començament de les classes, tot estarà plenament operatiu per rebre de nou els estudiants.

-