L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

dimecres, 4 de gener del 2012

L’Avinguda de la Marina estarà acabada a febrer

 
 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat per la primera tinent d'Alcalde i regidora d'Urbanisme, M. Carmen Canet i tècnics municipals de l'Ajuntament s'han entrevistat amb el Secretari Autonòmic d'Infraestructures de la Generalitat Valenciana, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui.

El tema de les obres de l'Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes va ser un dels temes tractats. Les obres estan pràcticament finalitzades i es va confirmar que s'espera siguen entregades a principis del pròxim mes de febrer. El propi Secretari d'Infraestructures ha assegurat que estarà present en el moment de realitzar l'entrega de l'obra que ha suposat una remodelació completa de l'avinguda principal de la platja de Tavernes amb una inversió de 1.700.000 euros.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va expressar l’agraïment per l'atenció i l'interés mostrat en tot moment pel Secretari d'Infraestructures de la Generalitat,. “Des de l'Ajuntament no deixem de treballar, tant els tècnics municipals com tot l'equip de govern junt amb les diferents Conselleries per a traure finalment a la llum tots els projectes, vitals per a la nostra ciudad' ha indicat.

La regidora d'Urbanisme, M. Carment Canet, ha agraït la bona disposició i l'atenció prestada pel Secretari d'Infraestructures, alhora que desitja que els projectes es posen en marxa per al desenrotllament econòmic i social de la ciutat de Tavernes.

-

6 comentaris:

Bello comparatiu ha dit...

Això es anar a València a treballar, no com l'assessor juridic de la Diputació que anava sols acompanyat de xofer sense cap tècnic. Gràcies Cotorra per la foto. I direm que tots som iguals?
Que baixe Déu i que ho veja. Ara no hi ha mes cego que el que no vol vore: Dos regidors, tres tècnics.
Abans sesen foto ni informació, ens dien, un guardia municipal i l'alcalde.

Anònim ha dit...

No voteu al Bloc que no hi haurà inversions, ara q ja no esta el PP no heu de vore ni un duro... TOMA!!!! Això és un alcalde i lo demés són tonteries!!! A treballar pel poble, si senyor!!!

Anònim ha dit...

I, per favor...que lleven eixos antiestètics ferros que fan de ones (jo encara no ho entenc...
Jo no sé a qui se li va ocorrer la genial idea de fer eixe passeig...és horrorós...les rajoles són lletges, els ferros sembles de la postguerra i tapen l'aire de la mar als propietaris de segona fila...un desastre i un panorama antiestètic que no té nom...
A veure si l'actual govern de Tavernes ho soluciona perque sé que hi ha moltíssima gent que diu que no els agrada la idea de les ones imaginàries...Vaja idea van tindre!...Amb el que deuen haver costat, tant de ferro...

Estruch ha dit...

Lo dels ferros ja fa temps eu estic diguent jo, a més guanyaríem aparcament sense llevar jardí,doncs podríem posar el cotxes en batería a la part del jardí, sols retirant un metre cap a les palmeres el rastrell, guanyant unes 32 plaçes més de les que hi han, al evitar el espais dels guals. A més, deixaríem que es vegen els comerços i les seus promocions-ofertes, que falta es fa

Estruch ha dit...

L'article de Carmen del meu company ... no vos convé, veritat? diu veritats com a cases, i aixó no vos convé al Bloc i als seus acólits.

Anònim ha dit...

Me gustaria que se considerara, desde el ayuntamiento, la posibilidad de aumentar el tamaño de los aparcamientos para discapacitados situados en diagonal. Co esa anchura no se puede sacar una silla de ruedas para que suban los discapacitados.