L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de gener del 2012

El president Fabra ara ja no descarta que els valencians repaguen pels serveis públics


Alberto Fabra va manifestar ahir en una entrevista concedida a la Cadena Ser que no descarta que els ciutadans paguen de nou per a rebre atenció en la Sanitat o la Justícia. Una insinuació per la qual va ser qualificat de cínic i mentider pels grups de l'oposició.
 
"És vostè partidari del copagament [en realitat repagament] com a fórmula per a finançar determinats serveis públics?". La pregunta de Carles Francino era clara, però Alberto Fabra no la va esquivar amb agilitat. "Tenim uns ingressos de 2004 però unes despeses de 2012. Haurem de cercar una manera d'anivellar-ho", responia en primera instància i després de lleugers titubejos, per a afegir immediatament que "caldrà cercar fórmules que compten amb la complicitat i l'esforç de tots, sabent que l'important és mantenir un estat de benestar que puguem pagar".
 
Francino, segurament en altres coses i clar desconeixedor de la realitat valenciana, li va deixar evitar el tema en una resposta eterna que encadenava excuses; i tampoc, encara que li va preguntar per la Fórmula 1, el va forçar a l'errada 
 
 
 No obstant açò, les explicacions del president de la Generalitat van ser suficients perquè l'oposició reclamara poc després que aclarira les seues insinuacions.
 
Camps, amb la premsa d'ordre

I si el dia començava amb Fabra davant els micròfons de la Ser, la jornada acabava amb el seu predecessor concedint la seua primera entrevista televisiva després de la seua absolució pel cas dels vestits al canal Intereconomía.
 
En el monòleg —amanit per les interrupcions del conductor de l'espai El gato al agua— Antonio Jiménez— Francisco Camps no va mostrar cap tipus de penediment per la situació en la qual es troba la Comunitat Valenciana després de la seua gestió durant els últims huit anys, i quan va poder va culpar del buit de les arques públiques valencianes al govern espanyol de José Luis Rodríguez Zapatero.
 
"El maltractament ha sigut a tota Espanya", va apuntar Camps, tractant de fer creure a l'audiència del canal d'extrema dreta que la situació valenciana és la mateixa que es viu en la resta de l'estat. "Estem intentat recuperar l'aire, però el president Rajoy amb esforç, treball i intel·ligència, solucionarà els problemes", va afegir l'expresident.
-