L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 29 de gener del 2012

Les pluges arriben fins els 70 l a la Valldigna i deixen pas al vent



Aquest cap de setmana ha plogut. La cosa no tindria més importància. Sol ploure ara i adés i ací, a la Valldigna, és una de les zones plovedores del nostre país. Però la pluja ha estat noticia perquè a la tardor no es va recordar de nosaltres i ara, en ple hivern, ens ha vingut. I segons s’ha dit en els mitjans de comunicació a la nostra zona ho ha fet de forma bastant generosa, amb 70 litres per metres quadrat, segons fonts diverses, i 50 litres per metre quadrat a Simat i Barx (informació de la premsa diària), i suposem que no anirà molt lluny de la xifra Benifairó.

Una pluja que feia que els pronòstics d’una davallada general de les temperatures no haja estat tan acusada perquè, en bona lògica el cert estava cobert, i serà segurament quant ha vingut el cel ras a la nit es noten més. De tota manera, avui tenim vent i això va que la sensació tèrmica siga d’un poc més de fred.
 

I qui ho ha notat ha estat el nostre riu Vaca i les fons, com el Clot de la Font, Bolomor, la Fontarda, que han vist créixer el seu cabdal o aflorar el fluid element, com podeu observar en les imatges obtingudes en distints punts del terme.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

segons canal 9 a Tavernes han caigut 70l per m2

pepegall ha dit...

Jo he medit 70 litres per metre quadrat entre el divendres i el dissabte. A la part alta del poble.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Salutacions, Pepegall. Gràcies per la dada. Feia temps que no el veiem per ací. Ens alegra saber que ens segueixes.

Anònim ha dit...

Al hivern sol fer fred i a l'estiu calor, de tant en tant sol ploure i tot!!! I Jo dic, es q no hi ha altres notícies q puga traure C9 més importants??? Siiii senyors, a Fredes i a Barraques sol nevar tots els anys!!! Supose q pels profesionals de C9 serà un fàstic posar aquestes notícies, però pels seus directius no, d'eixa manera van tapant les vergonyes dels seus amos i desprestitjant la nostra, encara q manipulada, televisió pública. I sí a Fredes fa molt de fred!!!