L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 17 de gener del 2012

CC.OO informa les causes del seu rebuig a l'actual conveni de collidors en la concentració a la Plaça Major de Tavernes

 
Convocats per CC.OO a la Plaça Major de Tavernes es concentraren un grup d'un centenar de collidors per tal de fer palés el seu rebuig a l’actual conveni firmat només per la patronal i la UGT. La pluja va deslluir la convocatòria – com es pot apreciar en la fotografia- però la concentració es va realitzar al com estava prevista.

La vaga en el sector s'havia convocat, informava el sindicat, per l'abús de les empreses de contractar a través d'ETTs, per l'explotació dels treballadors, espanyols i e strangers i per la manca d'increment del salari.
La vaga es va desconvocar després de la firma del conveni, que CC.OO va informar als reunits que al seu parer s’ha firmat un conveni regressiu amb punts negatius com són el separar el conveni de collidors del de magatzems i que ha significat la pèrdua de més de la meitat de les conquestes aconseguides, a més de pactar sous per davall de l’IPC, acabar amb la contractació de fixos discontinus i possibilitat a que les empreses facen acomiadaments barats dels treballadors.

CC.OO assenyalava que el conveni firmat no nomena per a res les ETTs, a les quals consideren com a causa de molts mals del sector.

CC.OO si que vol regular el sector, però no amb la pèrdua de drets dels treballadors, tal com passa amb el conveni firmat per la patronal i UGT. Amb aquest conveni es torna a l’esclavisme en el camp valencià” s’indicava en el full informatiu que es repartia entre els assistents.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una lástima que coincidiera con el Pleno, porque más de uno nos hubiéramos sumado a la misma.

Anònim ha dit...

Jo vaig estar en els dos. Una cosa no llevava l'altra.

Anònim ha dit...

Que isca algú a parlar del tema de CCOO amb FG. A mí no em deixen contar-ho.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això no és cert. Conta el que vulgues, però si has d'acusar a un particular, per molt enllaç sindical que siga, fes-ho firmant amb el teu nom i cognoms. En un cas com aquest, que no parlem de la gestió publica d'un polític, no ens val: jo pense, jo deduesc.... i que ho firme un anònim.

I no poses el cas al mateix nivell que els nostres polítics, on ens dius que açi si que admetem comentaris que firmen anònims.
La gestió dels polítics es pública i per a desgracia i vergonya dels valencians no cal que ens envien massa proves, que ja en donen tots els dies els mitjans de comunicació i els judicis.

Si tan clar ho tens i que no hi ha cap problema, perquè aquest és el quart comentari que ens envies com anònim?

Anònim ha dit...

Es diu pel poble que en una empresa on s'ha acomiadat molta gent, CCOO ha negociat unes condicions més dolentes per als treballadors del sector fusta que per a l'empresa. D'una altra part el sector del metal ha conveniat un acord millor, sentint-se els de la fusta mal defesos pel sindicat. Si açò és cert, a que s'ha degut?

Anònim ha dit...

Per qué cap partit progressiste s'informa i contesta l'últim anònim?
Tampoc els sindicats?
Tampoc els treballadors de FG agraviats?
La patronal ni el PP tampoc desmenteix res?
Que ja ens dona tot igual?
Ara que sembla que tota la culpa no és de l'empresa callem les boques?
Tan sols Karina (crec que es càrrec públic i puc dir nom, Cotorra) i en privat ha dit que els treballadors han fet una bona cagada. Si cap treballador es tira terra als ulls, i l'empresa tots sabem que va a lo que va, de quí es culpa?
Han assassorat bé els que haurien de fer-ho?
I si no ho han fet, a qué s'ha degut?
Pensem, pensem, i qui tinga algo a dir que ho aclarisca, que si no comencem a agranar primer dins de casa...