L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 22 de gener del 2012

L'ajuntament de Tavernes inaugurava dissabte el nou recòdrom municipal



 
Ahir es va inaugurar el recòdrom municipal. A l’acte d’inauguració va parlar el regidor d’Esports, Josep Llàcer, que va fer esment del nou equipament i de l’esforç de l'ajuntament per l'esport, al qual va seguir el president del CETV Vicent Félix, que agraia que aquest equipament, tantes vegades demanat des del primer ajuntament democràtic, per fi es feia realitat. I recordava a tots aquells que deien que el muntanyisme és un esport minoritari, ho diuen moltes vegades des del desconeixement i potser perquè el muntanyisme no es veu perque es fa a la muntanya, al igual que si portaren el Camp de Futbol dalt de la muntanya tampoc el veuria ningú. El president pensaba que segur que s'apuntaran molts xiquets a aquest esport ara que ho tenen tan a prop.
 
A continuación es va tallar la cinta inaugural, i l’alcalde Jordi Joan va remarcar que la nova nova infraestructura ha representat una inversión de 30.000 euros i que l'Ajuntament sempre estarà al costat de l'esport perque invertir en esport i en practiques saludables és invertir en salut de tots els veïns i veïnes.
 
 
La classificació de la final de la Competició d’Escalada de Dificultat que s’havia celebrat al llarg del matí va ser:
 
Categoria femenina:
 
1a. Rosa Clemente
2na. Anna Félix
3a. Júlia Pelegrí.
 
Categoria masculina:
 
1r. Guillermo Aparisi
2n. Frans Melià
3r. Jordi Ferrer
 
Enhorabona a tots.
-