L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dijous, 5 de gener del 2012

Assalten el local de FCC de la platja per atemptar contra les màquines de neteja dels carrers


El motor obert d'una màquina amb restes d'arena
Va ser aprofitant la nit del dimarts-dimecres quan es van colar dins dels local de FCC amb un únic objectiu: fer mal. I ho van pagar les màquines agranadores, en forma d’arena de la mar llançada dins del carter. I com no, les màquines afectades han quedat inutilitzades, a l’espera que els mecànics, que ahir dimecres ja es posaren mans a la faena, les reparen. Si no poden, l’alternativa ja està buscada i vindran mitjans d’altres pobles on FCC presta el servei.

¿I això per què? Ves a saber! El que està clar és que s’ha anat directament a fer mal i a buscar que les màquines quedaren inservibles. Com deien ahir alguns treballadors: ¿Serà això la ràbia de vore el bon treball fet en el poble després del Festivern? ¿Per boicotejar la neteja pensant que eixes màquines calen després de la calvalcada de reis d’avui?

Siga com siga, ahir els treballadors ens comentaven que si volien deixar en mal lloc l’actual equip de neteja del poble no ho van a aconseguir. 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es necessita coneixer bé la màquina per saber obrir-les.

I amb això crec que ja ho he dit tot.
No busqueu l'enemic o l'autor massa lluny.

Anònim ha dit...

A la llarga tot es fer mal.... I quí ho paga....? El poble...Qué pena que la gent sempre pense en fer mal..... Si total, el govern está donant la pell, que es el que compta!!!!!!!

No m'agrada gens (2) ha dit...

Sembla com si estiguerem al sud d'Italia creant problemes quan hi ha canvis de directius, ja que això no ho fa qualsevol, pegar-li foc es possible que ho facen xavals però saber les màquines que més utilitzen després del bon treball i disposció de Valentin i els seus homes de FCC en el Festivern, no m'acaba d'agradar.

El mateix del Volveremos dels que entraren a trencar coses a l'Institut. No m'acaba d'agradar.

Ben fet ha dit...

De nou el poble net. No passa res, tenim professionals. Un deu a Valentin i els seus homes de FCC.