L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de gener del 2012

Una nova millora en les instal·lacions esportives: la llum arriba a la pista de futbol 7 del Camp Municipal


 
 
La regidoria d’Esports continua tant en el treball de millora de les instal·lacions com en la solució de les deficiències i mancances que fins ara hi havia en les infraestructures esportives municipals. Si fa nomes uns dies parlàvem de la xarxa per a protegir el camp de futbol 7 del Vergeret i de l’operativitat total del nou rocòdrom, ara hem d’informar de la instal·lació de la il·luminació del Camp de Futbol 7, la situada al costat del pavelló i amb gespa artificial.

Com es massa conegut i no cal entrar massa en detalls, aquesta pista va ser projectada i executada sota el govern del PP, gràcies a un conveni Ajuntament- Diputació (50% per cent a pagar cadascú) però.... ¡ai, els peros!

Doncs sí. A pesar del seu cost, l’anterior govern es va oblidar d’incloure la instal·lació de la il·luminació. I sense il·luminació la pista quedaria la major part de les vesprades-nit de la temporada futbolística sense poder usar-se, perquè esta clar que els usuaris no hi anaven a entrenar o jugar portant un llum al cap, com si foren uns espeòlegs.

Eixa circumstància obligava a una actuació ràpida i, cada cosa com siga, el regidor Josep LLàcer ha actuat amb molta rapidesa: abans de Nadal s’instal·lava el cablejat sota terra i es compraven els pals metal·lics que sostenen els focus; fa uns dies s’ubicaven al seu lloc amb ajuda d’una grua i ara, com podeu vore en la fotografia, són els operaris municipals qui continuen la tasca amb els focus elèctrics dalt del pals. Si no passa res i el temps no ho impedeix, dimecres o dijous de la setmana que ve tot acabat i llest per a usar-se.

A partir d’eixe moment, s’haurà de fer la prova de llum amb la corresponent correcció direccional dels focus per tal que tot el camp reba, més o menys, els mateixes lumen en tota la superfície. Aquesta tasca ja l’haurà de fer un tècnic especialitzat i per la nit.
 
-
 
 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

buaaaaaaaaaaaaaa...tenim llum al campet de futbol 7....ja tinc il.lusió per viure!

Anònim ha dit...

crec k tindriem que repartir el material k es compra per el poble al poble, a totes les empreses no a una sols per amistat del regidor....crec k si es per al poble les ganancies tindrien k repartirse en el poble no fer ric a un sol empresari

La Cotorra de la Vall ha dit...

I en que et bases per a afirmar això? Si ens ho pots aclarir amb proves perquè a nosaltres no ens consta.

A més, el treball està fent-lo els operaris de l'Ajuntament, els pals es van haver de comprar a una empresa de Saragossa i va vindre en transport especial i els focus, suposem que s'haura hagut d'anar a algunan empresa especialitzada que no estem parlant de quatrre perilles arreu.

Anònim ha dit...

Segon anònim, jo soc empresari i del poble. I no crec beneficiós per al poble ni per a cap empresa el servilisme ni la caritat.
Per a mí igual de baix és donar feina per ser "del poble" que per ser "amic de". Si els que governen ajuntaments i empreses són bons gestors, deu de fer la feina el millor i més barat. Si ets del poble ja tens avantatge en coneixer gent, medi geogràfic, idiosincràcia. Clar, però és molt còmode dir que papà govern em done a mi la feina que soc de confiança i del poble.
Sigam seriosos, els millors treballadors i empreses per a un Ajuntament són ELS MILLORS, i punto. Ja està bé d'estómacs agraits sense control a l'hora de treballar, que s'ho guanyen.És el que ha estat passant amb algunes empreses públiques i privades, funcionaris i polítics, on el principal valor per a ell era "quedar bien con los políticos". Un treballador o empresa professional es deu a la seua feina ben feta, si no vol acabar com Gürtels o Fileses. I si sols tingueren dret a treballar en un poble els de casa, ningú buscaria feina fora. Jo vull tindre el dret a treballar al meu poble per fer la feina com cal i poder treballar fora pel mateix.

Anònim ha dit...

em puc basar i demostrarteu enseguida i cuant tu vullgues i davant de testics...els pals no son de una empresa de saragossa i teu puc demostrar,i no amenases per escrit i sense rao.... totes les empreses del poble son igual de especialitzades i al mateix preu k la empresa k tu vullgues.i ningu t,ha dit k aja fet la faen,estem parlant del material,no la faena,la faena sabem tots k la fa i la te k fer l,ajuntament,i no em tireu de la llengua.....

Anònim ha dit...

dic k les partides s,arreglen com en el raspall....xk sols es dona dines a guañar el mateix i els altres no,tots tenen ganes de servir al poble,sempre a empreses series i al millor preu,tots tenim el mateix dret i lo demes es diu PUXEROOOOOOOO

La Cotorra de la Vall ha dit...

no amenases per escrit i sense rao....

Ens ho expliques?

I va et tirem de la llengua... dis-nos coses.