L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 19 de gener del 2012

El dissabte, 21 de gener, s’inaugura el nou rocòdrom del poliesportiu municipal de Tavernes amb una competició d’escalada de dificultat.



La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes i el Centre Excursionista de Tavernes (CETV) organitzen conjuntament els actes inaugurals del nou rocòdrom instal·lat recentment en el poliesportiu municipal. Una competició d’escalada de dificultat serà l’activitat que servirà per a inaugurar oficialment la nova instal·lació esportiva. En acabant, tindrà lloc el lliurament dels premis i l’acte inaugural del rocòdrom.

El programa anunciat és el següent:

9:00 -> Inscripcions
9:30 -> Classificacions i competició
12:00 -> Final
13:00 -> Inauguració i lliurament de trofeus.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha valorat “molt positivament l’inici d’activitats oficials del rocòdrom. Hem posat a l’abast dels nostres esportistes una nova ferramenta reivindicada des de feia molt de temps i ara ha arribat el momento d’usar-la. La Regidoria d’Esports està disposada a potenciar plenament les activitats del CETV i en general de tots els usuaris de la nova instal·lació esportiva i els donarem suport”.

Segons s’ha anunciat i com a projecte de futur, el nou rocodrom acollirà un conjunt d’activitats, a saber: la Federació de Muntanya i esports d'Escalada de la CV ha confirmat als membres del CETV que Tavernes serà la seu del Campionat Provincial de València d’Escalada de Dificultat. La competició es realitzarà el pròxim 20 de setembre de 2012. A més, el 20 d’octubre tindrà lloc l’assemblea de presidents de la Federació Valenciana d’Esports de Muntanya i d’Escalada de la Comunitat Valenciana en la Casa de la Cultura de Tavernes”.

El nou rocodrom ha arribat a ser una realitat després d’anys i anys de promeses sense complir de governs anteriors i ha suposat una inversión de 30.000 euros. Encara que s’havia previst en anteriors legislatures que el lloc d’instal·lació seria adjacent al pavelló multiusos, el nou govern municipal ha canviat la ubicació i així no construir-lo en “zona inundable”, amb la qual cosa també ha aconseguit un estalvi de vora 30.000 euros sobre el projecte anterior.
-

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Torne a dir, estem per haver-mos gastat 30.000 euros? es veu que per a el que vol el senyor Llácer sí, peró per acabar l'escoleta i altres, no.

Anònim ha dit...

Disculpa, no ens hem gastat 30.000 euros, ens n'hem estalviat 30.000 euros.
El projecte estava per a fer-se en un altre lloc, com bé ho explica La Cotorra, però aquell del PP anava a costar 60.000 euros i el de LLàcer, que és millor i la màxima qualitat, la meitat.
Ja está bé de dir mentides i manipular els fets.

Anònim ha dit...

No es el lloc mes adequat per al Rocodrom, ja que es una piosta de Futbet i es poden pegar balonades: Al mateix temps crec que es una isntal·lacio que no es gastara molt per que es un esport minoritari. Crec que no tenim que fer tot el que els clubs volen, ja que tambe hi ha moltes persones que voldrien altres coses i no es fan.

Anònim ha dit...

per al senyor anonim que diu si estem per a gastar 30000 euros. el rocodrom fa mes de 25 anys que es va demanar, una corporacio darrere l'altra.
una pregunta. les altres instal.lacions esportives del poble s'han fet debades? Es podria vore el cost d'elles?
els que ens agrada escalar tambe paguem impostos com els que practiquen altres esports.

Anònim ha dit...

per quan tindrem el macroprojecte esportiu que ens havien promés al programa electoral ja que el que hi havia no era adequat? (menys mal que encara conserve el programa...)

Anònim ha dit...

Quant va costar la gespa artificial del camp de futbol? i les pistes de basquet i el pavello cobert? i les piscines? No demanava llavors l'escoleta i altres? no tirem per terra el que fan altres.

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:36
Jo també el conserve. I segons crec el govern municipal actual està esperant a que es tornen tots els diners que s'han balafiat en F-1, Ciutats de Arts i Ciències, Gurtesls, visita al Papa i a vore, si es fa repartiment als municipis de tot el que han "pres" i es pot començar.

I per a l'Anonim de les 11:25.

On hi ha el rocodròm no hi ha cap pista de futbet. El rocodrom no està dins de cap pista de futbet. SI QUE AL COSTAT HI HA UN CAMP DE FUTBET, com també està al costat de l'area de petanca, del parc dels vents i del carrer. O siga, que lleven d'allí la petanca, que els xiquets i mares no vagen al parc i que no deixen passar a ningú pel carrer, a vore si es peguen alguna balonada. Quantes tonteries es diuen.
I quant a esports minoritaris, tenen el mateix dret. No és que per ser minoritaris hem esperat anys i anys. No et fot!

Anònim ha dit...

senyor anònim de les 12:54, si és així, trobe a faltar un afegit al programa que diga "això es farà quan ens tornen els diners de la formula 1, del gurtel, del papa..." . Jo eixe apunt no el veig en cap lloc. NO t´enganyes, estic d´acord que ens han furtat i han despilfarrat to el que han volgut i això és una vergonya. Però també trobe una vergonya que enganyen a la gent amb programes incumplibles, inasumibles i que no es creuen ni ells mateixa. Ja està bé d´excuses i mentires... tot val per arribar al poder, i una vegada allí... ja vorem!

Joan ha dit...

Cal demanar l'impossible per vore si arribem al possible.

Anònim ha dit...

Per molt que passen els mesos, en este log, tant er uns com per altres, veig que tot seguix igual, molta demagogia e hipocresia.

D´aci a quatre anys, vorem pero crec que tot seguira igual d´enmerdat o mes, i tots es tiraran les culpes uns a altres.

De moment el Bloc no ha aportat cap solucio als problemes de Tavernes, i ara que els ha d´afrontar des del govern, la culpa es del Govern Autonomic i Estatal, quan abans les pedrades eren per a Manolo y cia.

Per cert heu llegit l´entrevista a J.J. en el diari de la Safor? No se com es diu, ho vaig llegir a l´estacio. Quan li pregunten sobre l´economia, la culpa es de les empreses que fan eres, que hi ha que fomentar el turisme,i de l´agricultura... res de res, si es moriren tots els llauradors del poble menys problemes per a ells.

En fi... ale Cotorreta, espere que ho publiques i que siga "adequat". No com els comentaris que vaig fer al "TEMA DEL DIA: 535.036 desocupats al País Valencià en acabar l’any 2011." que no vas publicar cap¡¡¡ aixo si nomes pa cagarse en el pp,eixos via lliure.

A vore s tens OUS, i eres mes imparcial, clar que aixo ja es demanar massa ja que el cristal desde que ho mireu tot te els colors molt ben definits. i lo de que en esta vida todo es verdad o mentira... no quan t´interesa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

En tenim...

Anònim ha dit...

Hi ha que vore quant de rancor te el paio! Encara no ha pogut digerir que no mane el seu PP.
Ja em direu que pot fer l'alcalde d'un poble arruinat pel PP en 6 mesos quan els seus en 16 anys no han fet res per l'empleo en este poble. Ja fara prou si para el deute i alguna cosa més.
Quanta rabia i odi acumulat que tenen!

silmin ha dit...

Per a l'anònim de les 10:43, fes el favor home, fes-te a l'idea que et faig un pressupost per al rocodrom de 350.000 €, així aquesta nit dormiràs més bé, més agustet pensat que s'han estalviat 320.000

En Quant a si val o no la pena, em té igual, dependrà de cadascú, cap d'ells té valors de retorn, i per tant "DESPESA".
Això sí, propose una porra sobre en quant acabarà al 2012.

Aposte que deute acaba 21,468 milions el 2012, qui s'apunta?

Anònim ha dit...

Silmin, soc l'anònim de les 10:43.

Deixa de dir brofegades i bovades, i sigues serio. Les coses són com són i són les que he dit.
Hi havia pressupostat pel PP uns 60.000 euros per a fer el rocodrom, per això s'ha pogut fet, i ha costat la meitat. Tot el demés, inclós el que tu dius, són bufes de pato. I valdria que parlares del que saps.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Done'm el tema silmin & anònim com a tancat. Ja cadascú ha dit la seua respecte al comentari de l'altre.

Anònim ha dit...

Una obvietat:
REDUIR EL DEUTE NO VOL DIR NO FER RES!
VOL DIR FER ALLÒ QUE ES TÉ SUFICIENT CAPACITAT PER A PODER FER-HO.

Anònim ha dit...

Si un diu que no té ous...
...i li contesten que "en tenim"

...Ja sabem que no és Cotorra, és Cotorro.
I a més, varis administradors (en tenim).

A vore si continues tenint-ne i ho publiques (no perdam l'humor).

Anònim ha dit...

Costa 30.000 del 60.000 que li costaven al PP?
La xarxa de pilota diuen que valdrà uns 4.000.
Quans li havera costat al govern anterior?
Eren preus Gürtel?

Anònim ha dit...

"Hi ha que vore quant de rancor te el paio! Encara no ha pogut digerir que no mane el seu PP";

Amic, soc de dretes, lo cuql no vol dir necessariament que vote, ni que vote al PP, pero discrepe molt en com es tracten alguns assumptes des d´aci.

He reconegut moltes voltes, que des de la cotorra s´ha impulsat una nova participacio ciutadana al poble,una nova manera de debatre i exposar idees i tambe critiques. Foreu els primers junt amb la veu, desgraciadament no sou imparcials del tot (o casi res), pero be en este pais es aixi tot, ej:Prisa vs Vocento y tota la recua.

Pero tornant al tema que ens ocupa, em pareix molt be que es faça el rocodrom, que ojala s´obriga la piscina, que es fáça una pista d´atletisme, que es continue fent actes com festiverns i pareguts. Pero excusar-se en el deficit, del que ja ereu coneixedors, no es mes que una excusa barata, per a dir que no es pot fer res.
Crec tambe que casi com tot el mon hui en dia lo que s´ha fet a tavernes es comprar i pagar a plaços, i evidentment ara toca pagar. Lo positiu d´aço es que apart de la canalitzacio del riu poques obres d´envergadura es necessiten fer, em referix a obres realment necessaries, ja que els carrers estan prou be, la plaça major, els passejos, la casa de la cultura, l´ajuntament entre altres han sigut reformats.

Per a mi, els grans pecats de J.J i el nou govern son prometre coses impossibles e innecesaries com una macrociutat esportiva, o acostar l´estacio al poble, considere que aixo en la meua humil opinio, es burlar-se de la gent.
Que tots els partits ho fan?? Tambe, pero el "i tu mes" que reina hui en dia no es nomes que una excusa estupida i burda per eludir les propies responsabilitats.
Ara dir que el PP en 16 anys de govern ha cremat el poble, no estic d´acord, SON RESPONSABLES, SI, pero TAMBE HO SON LES AUTONOMIES I ELS GOVERNS CENTRALS, i tambe esta el Psoe.

Altre pecat d´este govern, i probablement el mes descarat son els salaris, que si dedicacio exclusiva, que si dedicacio parcial, es un follo que no acabe de entendre pero alñ final tant de parlar han acabat tots cobrant per l´estil dels d´abans. Altra promesa electoral trencada.

Respecte a l´odi que abans esmenava algu que tinc adintre per que no governa el pp, he de dir, que fa temps que procure no portar odi amb mi, que estic en pau en mi mateix i que treballe dur tots els dies per tindre un present i un futur, que he d´arrapar cada oportunitat com si fos l´ultima bocanada d´aire que anara a respirar perque em m´ho jugue tot. Tot gracies a un sistema cremat per uns i altres, on la demagogia i la hipocresia campen tan lliurement com als temps de bonança la ostentacio i les fantasmades. No es odi pel govern, es odi per la mentira el que per molt que ho intente em costa traure de dins.

I respecte a l´odi que una persona de dretes com jo pot sentir (com algu d´aci ha dit), vull parlarvos d´algo que em va doler moltissim el dia de les eleccions municipals. sentir els comentaris que feia un dels vostres, que segurament sera administrador d´este blog, que crec que tambe es funcionari, un dels vostres que no volia deixar votar a una dona major per no portar el DNI, a pesar que la majoria dels membres de la taula la coneixien pero no es van atrevir davant l´insistencia d´este estupid, perque segons ell, "es pensen que tota la vida faran el que voldran", una dona major que es dedica a cuidar malalts, que mai en la vida s´ha clavat en ningu, que esta mala dels ossos i va haver de tornar, tot aixo perque no portava el DNI.
Em van contar que per la vesprada va tornar, i este miserable, encara va soltar "no si encara li l´hauran fet aposta". Quina llastima, que quan alguns parlen d´odi, no miren adintre seu.

Afortunadament, teniu gent mes noble en el partit.

Ara si tens ous... ho publiques, que eixe imbecil si que en te.

I no soc E.E.F.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim:

Ens dius que "desgraciadament no sou imparcials del tot (o casi res)". Per la nostra part podem assegurar-te que en els comentaris som molt, molt imparcial sempre que vegem que els comentaris intenten aportar alguna cosa, donar llum als fets i no buscar l'enfrontament, l'insult, el despreci... Només has de comparar el que ací veus publicat respecte a altres llocs.

Ens dius: "sentir els comentaris que feia un dels vostres, que segurament sera administrador d´este blog, que crec que tambe es funcionari, un dels vostres que no volia deixar votar a una dona major per no portar el DNI, a pesar que la majoria dels membres de la taula la coneixien pero no es van atrevir davant l´insistencia d´este estupid... tot aixo perque no portava el DNI".

Primer dir-te que ens sembla molt rar el que dius (per no dir que NO ens ho creguem) i després que fas una afirmació molt atrevida quant a la relació d'algun administrador de La Cotorra amb eixe fet. I ací si que podem dir-te que acuses a un de nosaltres, sense proves, i ja podem dir-te que es completament fals.

De tota manera, et recordarem que la llei és ben clara respecte als documents acreditatius OBLIGATORIS per a poder votar i pensem que la "coneixença" o "l'amistat" no és un document acreditatiu a l'hora de votar. Per tant eixa persona en demanar el document acreditatiu hauria actuat segons la llei.

I llegint el teu comentari i sobre tot la part final, reconeix amb nosaltres que és un perfecte exemple i entra dins del grup dels que seria millor no publicar, encara que tu després diries de nosaltres que no som imparcials.

I ja veus, en tenim. I ben posats. Perquè no tenim res que amagar.

Anònim ha dit...

Cotorra i el que no és EEF.

Tots dos teniu part de raó i tots dos també la perdeu:
Un perque sobra el de "si tens ous..." i perdre les formes, la Cotorra per opinar del que li interesa i del que no, ignorar-ho o no publicar-ho.
Si la hueleta no tenia DNI és clar que no pot votar, però ignores que pel que s'indigna el teu contrincant és pels comentaris menyspreants del suposat representant del bloc. I si a açò mai li poseu noms i dates i testics, sempre acaba l'administrador del blog dient que és mentida o no publicant-ho.
Potser que este fet siga de veres, o exagerat, però sempre acabeu defensant els mateixos polítics (i acusant els contraris).
Amb lo fàcil que és dir "desconeguem el tema", o "si açò és de veres, ho denúnciem públicament i demanem disculpes als afectats", i deixes clar el teu pensar sobre el tema i deixes tranquila la conciència dels afectats o calles les boques dels possibles liantes.
Menys brofeguisme dels anònims, i menys corporativisme de la cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No volem poletmizar. Quant algú pregunta alguna cosa, si ho sabem, ho diguem i si no, publiquem la pregunta esperant que algú la consteste.

En el cas que ens ocupa ens diuen:

sentir els comentaris que feia un dels vostres, que segurament sera administrador d´este blog,

o siga, acusen a un administrador del blog, I AIXÒ ES MENTIRA.
També el pareix malament que ho desmentim, si ens afecta?

Anònim ha dit...

Últim anònim.

Cotorra, no cal fugir la polèmica i cal contestar sobre els acusats i sobre els fets, que sempre no són la mateixa cosa.
Dic jo, que sobre els fets, cal dir que són molt llejos i repudibles com a tal.
D'altra banda us acusen de corporativisme i de posible relació del causant dels fets amb este blog.
Relació proposada per qui us acusa, al lligar-ho amb les evidents lloances que dirigeix habitualment la Cotorra cap la política del Bloc.
Així pues, el que negueu és la participació directa de l'acusat a la Cotorra, i podeu tindre raó, però també cal dir que teniu una relació molt molt estreta amb el partit del qual s'acusa un membre en eixe cas.
I si la cotorra opina, deu opinar de TOT el que se li presenta o critica, sense obviar els punts conflictius.
Si no sembla que el blog puga estar polititzat i contesta només a la part que li interesa.
Aprofiteu l'ambient de corrupció generalitzada a la política, i oferiu al poble el que ens està demanant per damunt de dretes, esquerres i nacionalismes:
DEMOCRÀCIA REAL, JA!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Considerem que el que dius no se sosté ni amb pinces.

1. Un anònim acusa a algú,sense aportar cap prova, d'haver impedit que un veí votara perque no duia cap document identificatiu DELS QUE MARCA LA LLEI. I en comptes de lloar-li que demanara el compliment de la llei li diuen de tot perque la pressumpta afectada era una persona que si això i allò... QUAN LA LLEI NO INDICA EXCEPCIONS per edat, sexe o casos particulars.

I damunt ens dius que no deixar votar a algu sense identificacio és un fet lleig i repudiable. Aquesta si que es bona!

2. Damunt s'acusa a una de les persones que administren el blog. Aci ho tens, jo l'amolle i pren-ho com vulgues.

3. Diguem que desconeixem el cas, fins i tot arribem a dir que no ens el creiem, i ara resulta que damunt hem de donar explicacions. Hem de demostrar que som "els bons" i innocents. Incomprensible.

4. I despres parles d'un acusat. ¿Qui? ¿Per què? ¿Quin delicte ha fet? ¿L'hem de dur emmanillat si fora veritat i l'arribem a conéixer?

Del mes pur estil kafkià.

Donem el tema com a tancat. Pensem que ja hem donat prou explicacions.

Anònim ha dit...

Cotorra, jo no sé si els àngels tenen sexe o si la huela fuma. Açí molts exposen molts casos(i tú un de tants)amb proves o sense proves i els demés ens ho creiem (o no).
Este no és el cas. El cas és com s'argumenten els casos i que és el que es comenta o no. I cadascú pot argumentar com vullga, però tú, com administrador deus ser ecuànim amb tots i a més a més com a blog de temes polítics (cada cosa el que siga, només cal vore el caire de les noticies que publiqueu), ademés de mirar la vesant legal també s'ha de vore la ètica. Si no, comproveu el que legalment han fet molts bancs i empreses actualment.
I no, no se t'acusa de no donar explicacions sobre cap tema, ni que estiga implicat el Bloc ni que no ho estiga.
Llig bé i voràs com el que es demana és que es comente o responga tots els temes, no que es defenguen o s'ataquen. I si no es sap sobre un tema o no es creu una versió, es diga i punt.
Esta vegada, el que ha ocurrit és que no t'has expressat bé, quan us diuen que "acusen a un administrador del blog" contesteu que "AIXÒ NO ÉS CERT" i no expliqueu si el que no és cert és que que el acusat siga administrador del blog o que les acusacions siguen falses (o les dos coses).
Evidentment ningú vol que s'enmanille ningú, però una acció tan lletja d'un polític amb ideologia tan, tan, tan propera a la Cotorra, en cas de que fora VERITAT s'hauria de comentar i reprobar pel blog. Al intentar silenciar el tema sembla que no es tinga interés per corporativisme i això encara és més lleig.

I jo també done el tema per tancat, pensant que quan ú està en política mai dona prou explicacions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens hem expressat molt bé, per activa i per passiva:

AIXÒ NO ÉS CERT. LES DUES COSES.

A més sembla, erre que erre, que no vols atendre ni saber res del que diu la llei.

Si per un moment hagués estat cert, la persona que ho va impedir, fóra qui fóra i del partit que fóra ( dels partits que posen interventors que tots no en posen) hauria actuaat defensant la legalitat i actuant com cal: no és pot deixar votar a ningú sense el document identificatiu que marca la llei (DNI, carnet conduir o passaport NO CADUCATS).

Sembla que això no ho vols entendre i erre que erre tornes a repetir "una acció tan lleja".

Ser major, ancià si vols, coix, sort, cec, no poder caminar, parent o conegut d'algun de la mesa no es causa ni dona justificació per votar sense identificació. Si no ho vols entendre, QUE ES UNA QÜESTIO LEGAL, és el teu problema no el nostre. Si fins i tot no aprofiten les fotocopies, ara vols tu que vote sense document. I que actue malament qui l'haja demanat i/o impedit que no votara.
El món al reves.

I sobre si deixem que es comente o debata sobre els temes... et recordem que estas en La Cotorra, no en altres blogs.
¡¡Que no ho veus que estem debatent, en aquest i en tants i tants temes!!

Anònim ha dit...

Sóc simpatizant del Bloc i he fet d’apoderat en altres eleccions. Els partits polítics fan un esforç per preparar apoderats i interventors i que n’hi hagen en totes les meses electorals per fer una votació neta i sense irregularitats. Si ells son els primers que les permeten les irregularitats, malament.
La persona que votava segur que no era la primera volta. Portem 30 anys de votacions en este democracia o pseudodemocràcia i sempre li hauran exigit el DNI. I segur que ho ha sabia.
Imaginent-nos per un moment que la deixen votar sense DNI, hi ha un votant present que li ho diu a l’apoderat d’ERPV (dic eixe partit com exemple perquè no tenia representació en les taules) i impugna la votació, s’arma el jaleo i s’arriba fins i tot a instancies majors i després es declara nul•la la votació i que es torne a repetir un mes o dos després. ¿Què fem? I tot per culpa de la irresponsabilitat dels que haurien deixat votar a una persona sense identificació. ¿Hi ha responsabilitat penal per als qui ho han permés? Pregunte, que no ho sé.
Totalment correcta per a mi l’actuació de l’interventor o apoderat, siga del Bloc, del PP, del PSOE o EU, que no va deixar votar sense DNI. Ni encara que haguera sigut la mare d’algú dels presents.

Anònim ha dit...

Si els membres de la taula tenen certessa de qui es eixa persona la poden deixar votar. Instruccions donades pels funcionaris de l´Ajuntament. De fet, jo he estat una vegada i als meus pares no els vaig demanar que s´identificaren.

A mes, crec que no es fa tan d´enfasi en els supostos "comentaris denigrants" com en el fet de que se la deixara o no votar a la dona.

Si que dona de si el rocodrom no?? jaja