L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de gener del 2012

No solament ha passat a Tavernes ... però la cosa pot ser mes dura amb la falta de pagament als centres.




Recordeu fa uns anys quant els nostres fills anaren a l’institut amb mantes o quan fern vaga i manifestació per falta de calefacció? Doncs no som els únics, i en alguns llocs ja han començat les protestes, segons ha donat a conéixer la coalició Copromís.

Compromís ha demanat explicacions al Govern valencià pel "desproveïment" que està "ofegant" als centres educatius públics i que arriba a nivells tan "escandalosos" com el de l'IES Vila-roja d'Almassora (Castelló), on els alumnes es veuen "obligats" a afrontar el fred "portant mantes de casa, ja que el deute del Consell fa que no tinguen per pagar el combustible de la calefacció".

En un comunicat, la diputada de Compromís Mireià Mollà ha denunciat que aquesta situació de "crisi generalitzada" en el sistema educatiu "afecta a bona part dels centres públics", en què "no hi ha, en molts casos, ni per folis, ni per cobrir les substitucions , ni per pagar el combustible de la calefacció ". És més, ha augurat que el següent pas serà "dur llanternes des de casa quan tallen la llum".

- Segons la nota de Compromís. Foto: Compromís
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La meua filla, va al institut vell i no hi ha calefacció.

Per cert a les Corts, també falla la calefacció?.

Desobediencia civil i no pagar impostos, ni votar a esta colla de politics, total, de que ens val si els nostres fills han de patir fred a l´escola?.

La crisis la paguem els mateixos, ja siga amb paro, baixades de jornals, sanitat, educació, retalls de drets, més IRPF, la llum més cara etc etc etc.

Menys casta de politics i el país anirà millor.

Anònim ha dit...

La mueua filla també va al institut vell.el altre dia comentaba que els profesors els han dit que queden 50 euros en el conter del Institut i si la cosa no millora no tardaran en tallar la llum.

Estan preocupats per si no poden acabar el curs.Jo li dit a la meua filla que no es preocupe que para donar clase no fa falta llum.I si fa falta anar amb mantes pues aniram amb mantes.

Pero açi ara entre nosaltres.....es una poca vergonya que este govern este fent lo que esta fent.Arruinar el futur dels nostres fills ,mentres els envien als seus al extranger a estudiar.
En fin.....axo es lo que hi ha i tindrem que tragar....Pero vos dic una cosa,la meua filla estudiara siga com siga.

Perdoneu les faltes,pero mai a estudiat valencia.

Anònim ha dit...

Cada dia que pasa ixen coses noves y totes relacionades en el mateix,els dines,en espana es un pais que el que roba no torna els dines,els tanquen un tems y al carrer a gastarselos,MArio Conde,Roldan etc........
Que esperem de un pais aixina si te mrs drets el que mes cantitat roba.quat vingeren a tallar ls llum deuriem estar alli tots fent forza per a no permitir que la tallaren y unirmos tots en fent una pinya pet a defendre els interesos dels nostres fills que son el futur.

Anònim ha dit...

Als colegis concertats no estem millor, ens deuen encara el últim trimestre de 2011 i ja ens vegem aigua al coll.