L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 25 de gener del 2012

Qualsevol nit pot eixir al Sol al País Valencià


Heu llegit la sentència de Camps? Us n'haveu pujat per les parets? Heu sentit ràbia i impotència? Què no s'ho esperaveu? Doncs, sincerament nosaltres sí. 

Va, una coseta alegre i perquè somrigueu. Quantes coses de profit es trauen de les cançons del Jaume Sisa.....!!!!



-

5 comentaris:

Justícia selectiva ha dit...

Un motiu mes per a confiar en la justícia,sí,pero la justícia per als corruptes peperos que ens han dut a la ruína.La justícia per a nosaltres té una diferent vara de mesura.
A la pròxima,aneu tots a votar aquesta gran mentira que l'anomenen democràcia.
I ara tots a demanar-li perdó i a besar-li el cul a aquest personatge de Camps.
Demà Canal 9 edició especial 24h. per a rebre als corruptes indultats per un tribunal "imparcial",que tenía un "amigacho" de Camps,vist "casualment" al mateix hotel on s'allotjaven els membres del jurat.
El pp va fer dimitir algú per un cas semblant,recordeu? cassería,Fernández Bermejo,Garzón.....

Anònim ha dit...

Bò, també podem fer una lectura possitiva del panorama actual.
-Els votants de la dreta són els que són i no hi han més. El canvi continua depenent dels demés.
-El PP no pot anar a més. En les últimes eleccions autonòmiques i generals han asolit majoria absoluta amb menys vots que l'anterior, aprofitant la gran abstenció per debacle de "l'altre partit espanyol".
-La generalització de l'ambient de corrupció en el PP farà al votant de peu estar més atent a la manera de fer política per a ells amb els diners dels altres. També, per això i amb el muntó de juis celebrats i pendents, aniran els polítics més en compte.
-També la crisi farà que minve l'amiguisme i els grans events.
-El SOE ja ha tocat fons i és l'hora de que els demés facen les coses ben fetes, siga governant u en oposició.
Per això, valencians, ara és el moment de treballar més i millor que mai!
Contra els poders de la in-justicia i el capital, només podem lluitar des de dins, però primer cal aplegar, i una vegada dins, netejar. Cal, per això rodejar-se més que dels millors, dels elements més honrats i amb vocació pública.

Anònim ha dit...

¿ QUE PASA, QUE LA JUSTICIA SÓLO ES JUSTA SI OS BENEFICIA?¿NO RESULTA QUE LOS JUECES Y LA FISCAL ERAN SOCIALITAS ?
LE HAN ABSUELTO POLITICAMENTE LAS URNAS Y AHORA UN TRIBUNAL ¿ QUE MAS QUEREIS?

Y que conste que yo creo que sí que recibió regalos, pero, o respetamos la justicia para bien o para mal, o mal vamos.

Anònim ha dit...

Quan vulgui estafar, robar diners públics, acceptar suborns, beneficiar a "afines al régimen"; ho tinc clar: vindré al País Valencià. Millor dit, a la Comuna Valenciana en que els espanyols han convertit aquest bell País.

...Per ofrenaaar noves glòries a l'estat espanyoool...

UNA INDIGNADA ha dit...

La justícia està feta per als profitosos i lladres. Açó és un cas clar d'amiguisme, i ara el que toca és intentar seguir i treballar tots per pagar tot el que els done la gana a ells, i si de cas "que s'ho emporten ells per fer negocis propis".