L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de gener del 2012

PLENARI DE GENER: L’Ajuntament de Tavernes pren el compromís de dur endavant la resolució de les tres jornades a celebrar proximament sobre el Pla de Mobilitat Sostenible .


Presentació del Pla el passat mes d'octubre

El plenari municipal de gener celebrat ahir dilluns ha aprovat per unanimitat el compromís de dur endavant les mesures proposades pel Pla de Mobilitat Sostenible al nostre municipi.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i de l’equip redactor del Pla de Mobilitat Sostenible, celebrarà pròximaent unes jornades obertes dins del marc d’elaboració del pla. El seu objectiu és reflexionar al voltant de la mobilitat sostenible en entorns pròxims, en accessibilitat i salut pública i en un entorn de mobilitat global. 

Les jornades al voltant de les “idees i paraules en el Pla de Mobilitat Sostenible”  tindran lloc els dies 19 i 26 de gener i 1 de febrer en la sala de plenaris de l’ajuntament a partir de les 19:30 hores. L’estructura s’ha plantejat amb dues conferències per jornada i un torn posterior de preguntes conduït per un moderador. Entre altres, s’hi tractaran temes com introducció al concepte de mobilitat sostenible, experiències en mobilitat en altres entorns pròxims, evolució de l’espai públic a Tavernes en els darrers anys, salut pública, accessibilitat, cohesió social, contaminació atmosfèrica, desenvolupament econòmic, ús de la bicicleta, rutes escolars, etc.

Tal com ha expressat en el plenari la regidora de Participació Ciutadana i Foment Local, Karina Vercher,  la voluntat de tota la corporació és establir un marc adequat de construcció i adaptació d’un Tavernes més social, més humanitzat i amb una millor qualitat de vida per als nostres veïns. 

El programa de les jornades será el següent:
Dijous 19 de gener. Mobilitat Sostenible: Introducció i experiències en altres entorns pròxims. Impartiran Vicente Torres, doctor en Economia, llicenciat en Ciències Econòmiques, professor d’Urbanisme de la Universitat Politècnica de València i especialista en plans de mobilitat urbana sostenible.
Josep Enric Garcia, enginyer de Camins, Canals i Ports, especialista en planificació, gestió i disseny de la mobilitat.

Dijous 26 de gener. Mobilitat per a totes les persones: accessibilitat i salut pública. Impartiran Arnau Boix, arquitecte, especialista en accessibilitat i disseny per a tothom.
Xavier Torremocha, diplomat en Infermeria, tècnic mitjà de promoció de la salut del centre de salut pública d’Alzira.

Dimecres 1 de febrer. Mobilitat "glocal": actuació local i pensament global. Impartiran Juan Tormo, arquitecte municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, cap de l’Oficina Tècnica.
Francesc Bononad, llicenciat en Filosofia. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como participante en las mismas sólo espero que no pase lo mismo que con la Agenda 21, aunque creo que no porque veo a Karina muy implicada, es un crack esta chica de trabajo y de atención a los vecinos.

Anònim ha dit...

Ayer participé en la primera jornada y chapó, espero las dos sihuientes tengan el mismo nivel. Además me alegró ver el salón de actos lleno.