L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de gener del 2012

El GMVAlldigna dóna a conéixer el calendari anual d'activitats.



El GMValldigna ha donat a conéixer el calendari d'activitats per a enguany, on hi ha explicades tant les activitats que organitzen, com les que hi assisteixen organitzades per altres Clubs o la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada CV.

El GMValldigna indica en la seua nota que segueixen compromesos amb la societat valldignenca i amb el medi ambient. Enguany hi ha previst continuar amb algunes activitats com: II Edició de la neteja del Riu Vaca; el dia de l'Arbre, per al qual tenen assignats 200 arbres de la Conselleria de Medi Ambient per a plantar a la Valldigna.

També es contempla el Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis que enguany pretenem ampliar la vigilància a tota la Valldigna i que inicialment es pensa realitzar igualment els dies festius de Pasqua i Sant Vicent, tot depenent de les ajudes que pugem aconseguir de les Administracions. La idea, segons expliquen, es realitzar les tasques mediambientals amb el vehicle 4x4 que pensen comprar, encara que això suposarà un gran esforç.

Enguany l'organització ha previst la "calçotada" activitat que l’any passat va congregar a més de 250 persones entre muntanyencs i turistes. Està previst realitzar-la en la zona recreativa del Pla de Corrals on els assistents podran gaudir d'una excursió per la contornada, i de la pròpia calçotada.

El GMValldigna ha pensat en excursions i activitats pensades perquè pugen participar totes les persones que tinguen un mínim de fons per a realitzar activitats per muntanya. El seu objectiu: difondre tots els valors paisatgístics, històrics, ambientals i els pobles de la nostra preciosa vall.

Les persones que vulguen participar-hi tenen tota la informació en la pàgina Web, on es donen els detalls de cadascuna.

http://grupmv.blogspot.com/

-

3 comentaris:

Conciència. ha dit...

Tot el que supose fer activitats per donar a conéixer el nostre espai ambiental i l'entorn muntanyenc de la valldigna està molt bé, i és una tasca molt bonica. però no hem d'oblidar que aquest grup muntanyenc parteix des de la idea del voluntariat, sense ànim de lucre, i ara com ara no estan les coses per a demanar diners a les administracions per a fer res, i molt menys per a comprar vehicles que després veurem com s'aprofiten. Recordeu que els diners estan molt cars i, més quan hi ha tanta gent que està en l'atur. ¡Proveu a fer activitats sense amb cost zero!

Anònim ha dit...

No tenen que comprar cap vehicle, crec que ja el tenen, pèro conciència crec al meis el combustible i les dietes tindran que pagarles algu.

conciència ha dit...

Jo creia que el vehicle que tenen era del president, perquè va amb ell, fins i tot per anar al pub del seu "gendre".
Està clar que la gasolina i les dietes les ha de pagar algú. Vaig a dir-te un apunt per donar-te què pensar, "quan jo vaig a treballar, a mi ningú em paga ni la gasolina ni les dietes".
És molt bonica la tasca que fa aquest grup, però torne a repetir que hi han moltes coses a fer i que, amb voluntariat, es poden fer amb cost zero.