L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de gener del 2012

La Generalitat pot perdre una subvenció de 7’5 milions si no paga als llibreters els bons escolars. Compromís ha preguntat al Consell si el govern central ha pagat la subvenció i, si és així per què ells no han pagat als llibreters i en què s’han gastat eixos diners.



Compromís ha alertat del fet que “el govern de la Generalitat podria perdre 7’5 milions d’euros, d’una subvenció atorgada pel ministeri d’Educació, si no paga als llibreters els bons escolars que els deu i presenta els justificants d’aquests pagaments”.

Eixa subvenció és fruit d’un conveni signat entre el ministeri i la conselleria d’Educació per tal de finançar els llibres dels alumnes de Primària i Secundària, amb data 14 de novembre de 2011. Una de les condicions és que, tres mesos després d’haver rebut la subvenció, han de lliurar les certificacions de l’adquisició dels llibres en qüestió, el temps passa, els llibreters no han cobrat i per tant, les certificacions no estan disponibles i si acaba el termini, es perdrà la subvenció.

Compromís ha preguntat si la Generalitat ha rebut la subvenció en la data i quantitat del conveni, i si és així per què no ha pagat als llibreters quan la subvenció era clarament finalista, és a dir, els diners no es podien gastar en cap altre concepte. "Si s’ha rebut la subvenció i no han pagat, estariem davant d’un fet molt greu perquè per llei no valen per a “tapar altres forats” i si no l’han rebuda caldria saber per què no ho han denunciat", assenyalen.

Compromís afirma que importa ben poc si l’incompliment és de l’anterior govern del PSOE o de l’actual del PP “exigim que els diners arriben, que es destinen a la finalitat prevista pel conveni, que els llibreters cobren i que els alumnes tinguen els llibres”.
-