L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dijous, 5 de gener del 2012

El govern municipal duplicarà el sòl destinat a indústries fins arribar els 165.000 metres. Despres de reunir-se amb responsables de les conselleries d’Infraestructures i de Medi Ambient , l’alcalde Jordi Joan ho té clar: “treballem per a atraure empreses a la ciutat”.

 
 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, s’ha reunit amb responsables de la Generalitat i ho ha deixat ben clar en la informació que publica avui “Las Provincias”:  “Volem disposar de més lloc per a atraure més empreses a la localitat durant els propers anys i generar riquesa".  I les gestions realitzades i tot el procés obert pel govern municipal busca passar dels 90.000 que té ara el Poligon del Pla a 165.000 metres quadrats. És el repte de la legislatura, el mateix que reordenar El Teularet, un sector on fa moltes dècades que hi ha establida indústria però sense comptar amb tots els serveis (en la fotografia).

El govern municipal, segons ha confirmat Jordi Joan, treballa des del primer momento en solucionar molts problemes tècnics trobats quant a temes industrials. Així, el nou govern s’ha dedicat a desenvolupar el polígon Teularet II i a reordenar Teularet I, amb falta d’ordenació i moltes mancances.

La història és coneguda per tots els vallers. Moltes empreses de la localitat s’han establit en Teularet I però ho han fet sense tindre assegurats serveis bàsics com l’enllumenat, l’aigua corrent i el clavegueram. Ara es volen garantir i que siguen vertaders sòls industrials.  El sector se sumarà al Teularet II, que amb vora 120.000 metres de sòl per a naus, es un sector contemplat ja en el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

L’alcalde, segons publica l’esmentat rotatiu, afirma que el govern municipal ho està preparant tot perquè en el futur qualsevol empresa puga engegar les actuacions necessàries que permeten la construcció de tot el polígon.  Joan considera que això donarà el màxim de facilitats perquè algunes empreses “s'establesquen a Tavernes i es cree ocupació en el futur”.

A més d’aquestes actuacions, el govern podría també actuar en les partides Cambro i Pla II, amb 140.000 i 90.000 metres respectivament, per estar contemplades en el PGOU però ja será després del Teularet.

Els tràmits de Teularet han fet que l’alcalde s’haja reunit amb responsable de les conselleries d’Infraestructures i de Medi Ambient, donat que el Cami la Dula és una via pecuària  i cal autorització del Consell abans de qualsevol obra. La solució oferida pel govern autonòmic és respectar la via sota criteris mediambientals i crear un pas arbrat.
 
- Segons Las Provincias.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per el que vec, la tinent d'alcalde Carmen Canet per a vosaltres no existix, sols l'alcalde.. clar, es que Carmen no es del Bloc, no siga cosa que promocionan-la li faca sombra a Jordi, lo qual no sería gens difícil.
I ampliar el sòl es com preparar més terres per a llaurar, ningú es farà cárrec d'elles donat el preu de la taronja o verdures, i per el tant no es creará feina. La banca no sols no ajuda si no que retalla els crédits donats, per lo tant , per a que fa falta mès sól industrial?.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La noticia no és nostra. Simplement ens hem limitat a arreplegar una noticia d'altre mitja pel seu interés.

I discrepem totalment. Sembla que vosté no ens llig massa perquè aci hi ha moltes i moltes noticies on apareix tant Carmen, com Pilar, com Victor com Karina. Totes tal com han aparegut en les notes oficials i en els mitjans de comunicació. I per cert hi ha ben poques amb Vanessa, Evarist i LLum. I són del Bloc.


Ahir mateix:
http://lacotorradelavall.blogspot.com/2012/01/lavinguda-de-la-marina-estara-acabada.html

Fa nomes uns dies:
http://lacotorradelavall.blogspot.com/2011/12/festivern-la-presentacio-dels-nous-disc.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2011/12/el-documental-una-llengua-que-camina.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2011/12/500-participants-omplen-de-color-i-joia.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2011/12/gran-exist-del-torneig-solidari-de.html

Li recomanem que pegue una miradeta millor a les notícies.

Anònim ha dit...

Al primer anònim Estruch.
No sé voste que preten, si tractar de sembra cizanya entre Carmen Canet i Jordi Juan, perquè ho està intentant des de fa varios dies i des de difernets blogs locals.
Per la seua posició política, sembla que vosté no deuria d'entrar en eixos jocs, si em permet indicar-liu.
Atentament: una bona amiga de fa molts anys.

Un lector de la Cotorra ha dit...

Primer felicitar ala Cotorra que es supera dia a dia. Anem al tema :
Crec que tracta massa bé la Cotorra a aquest señor Estruch, que sense saber massa, fa fent-se una notorietat i incidint peiorativament sobre l'equip de govern de l'ajuntament, tal vegada cercant una Rosa Deu de Tavernes. Per això valora masclistament tant a les dones, i deixa malament a altres regidors.
Segesc pensant que la Cotorra tracta molt bé a este señor, i té el seu dret. Però que repetesca el tema de dividir per a guanyar la seu posició politica, no hem sembla tant bé.
Ja sabrem el perquè d'aquest tracte, al temps,ja que té la seua història, que la Cotorra no ha publicat.
(MIra si és el moment.)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic "lector de la Cotorra" intentem sempre tractar bé a tots els nostres lectors/es. Són la base de la nostra existència.
A més, sabem que els nostres lectors/es és gent ben assenyada, i per tant sap valorar, discernir, qualificar... tots els comentaris que es publiquen i, comprendre que hi ha darrere.

Quant a històries, tot té el seu moment i tot hi arribarà. Sí que es veritat que, al nostre parer. el Sr.Estruch en els comentaris massa vegades fa gal·la de falta d'una qualitat que és fonamental en la classe política, LA PRUDÈNCIA, i li ho diguem ací en plan consell i amb estima, no ens mal interprete.

I com tu dius, històries ací en la Cotorra en sabem. Que tot hi arriba.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Des de quant he parlat jo en este article? lo vostre es manía persecutoria,esteu enamorats de mi?

Doncs be, vore de parlar :

En quant a lo de mascliste, el meu concejal preferit es Salva Simeon, a vore si ara m'acuseu d'altra cosa, ja meu crec tot.

Qualificar en un be-ált al govern municipal es un tracte perioratiu? apaga y vámonos.

Jo passe de dividir ni clavar cizanya entre ells, al revés, quant més guerra i més bruta tinguen el PP y el tripartit, millor per a UPyD,hi ha moltíssima gent farta de sempre el mateix, del de " i tu más", i quant pijor li vaja al Psoe i PP , millor també per al meu partit.

El meu camí está seguir con eu está fent el meu partit, fets i no promeses : colaborar en tot el que puc en millora del poble (Taules, pla de participació ciutadana, deniunciar el que no em pareix be... )

I aglutinar el vot de tots aquells que estan farts de sempre el mateix i els mateixos, per ahí ha estta el aument de vot de UPyD.

Anònim ha dit...

Lo que no entenc, i disculpeu si m´en ix del tema, es com sabeu que el senyor Estruch es qui ha escrit el primer anonim? Identifiqueu les IP¿?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra no ha dit mai que l'anònim que s'esmenta siga el Sr. Estruch Ferrando.

Nosaltres, basant-nos en els molts comentaris que rebem, hem dit que al nostre parer li falta de vegades un poc de PRUDENCIA política. Es pot llegir un poc mes adalt.

Ah, i no s'identifica cap IP en els blogs, que nosaltres sapiguem.

I ja que estem parlant d'anònims:
El tema de la regidora Carmen que ens envia tots els dies des de fa dies un anònim dir-li QUE NO ANEM A PUBLICAR-LO. Simplemente per una qüestió: es un tema personal seu i damunt com ens diu que té tanta i tanta amistat amb la regidora Carmen Canet pensem que es millor li ho comente personalment a ella. En casos així es com es noten els amics i les amistats.

Lector ha dit...

No esperava altra contestació de la COTORRA. Però caldria, al meu entendre, com a senzill lector, un control dels que s'aprofiten i al mateix temps distorsionen el debat obert que porta durant tant de temps la Cotorra. És més, quan lesiona sense cap sentit crític, si no pasional, a un equip de govern i apuntem des d'un intent partidista com hem assenyalat. No es trigo limpio tot el que arriba, i esta clar que la Cotorra no ho pot controlar per això estan les altres opinions dels lectors per fer aquestes modestes advertències. Ho sentim i gràcies per atendre'ns.

Estruch ha dit...

Ara parlem del article, si es que ja es pot, crear més terreny industrial no creará més empleo doncs la banca ens te a tots retallats, no deixa ni un duro. Però al menys estarem preparats per a temps futurs i que no pase con en l'epoca de les vaques groses, algunes empreses s'en anaren de Tavernes per manca de terreny.