L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: PLATJA INACCESSIBLE


L'ajuntament de Tavernes no ha fet els deures. A les fotografies podeu vore l'estat dels dos punts de la "Platja accessible". ¿ O caldra dir millor platja inaccessible? .
Les fotografies de la Plaça de la Safor són d'ahir dia 1, a les 12 de migdia. Les fotografies de la Plaça de Mallorca són, la 1, d'ahir sobre les 12 i la número 2 és d'avui a les 12. Si cliqueu damunt les voreu en gran.
No cal que diguem res: les fotos parlen per elles mateixes. Sembla ser que les persones amb problemes de mobilitat i discapacitades són ciutadans i ciutadanes de tercera. L'estat en què es troben ara mateix les dues platges accessibles són, per dir-ho suament, una completa falta de respecte als nostre conveïns i conveïnes que necessiten aquests serveis.
Dilluns hi ha plenari. Esperem i desitgem que es demanen les corresponents explicacions i s'exigeixen les responsabilitats que cal i a qui cal.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo no se si es açi on puc parlar del cas, pero com no trobe el tema, ho dic en aquest apartat: el tema es "l'avinguda de la platja". he sentit comentaris de que van a obrar, tb he vist el cartell principal nomes entres a la platja. van a tombar tota l'avinguda. aixo comporta llevar totes les palmeres. pel que he sentit per ahi, es per a evitar inundacions, fer el passeig mes alt..... les imundacions de septembre? qui esta passetjant per aquestes dates? els madrileños? ni de coña!!! i les finques? tb aneu a alsarles? si deveres fan aço, ke voleu ke diga...vaig naixer als anys 80, dels meus millors records, vaig aprendre anar en bicicleta per aquesta avinguda, hi havia un home que torrava espigues a bon preu, he jugat a la pilota, a acasarmos, cuant era menut hem pareixia que no s'acavaba mai....nomes faltava que es carregareu aço, lo ultim, no teniu vida i molt menos,..nostalgia. no vullgau ser tan moderns ke no fa falta, els madrilenyos estan ahi igual, passetjant tots els dies del verano (ke imteressa) por l
"la avenida". vos done un puto consell als politics superintelectuals ke manen en Tavernes: invertiu en educacio, gasteuse la pasta per al institut, no se lo ke es penseu, pero ho feu tot al reves, ja ke tenieu tants proyectes, eixe no fa falta, son molts diners i la platja cuan vinga la gota, s'inundara igual. no se pa ke estic escrivint aço, no servira de res. lo unic ke puc dirvos es: hipocrites! i damunt decidiu coses inutils! no tokeu l'avinguda! a tots ens agrada com esta!