L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de juny del 2010

Debat obert: El salvament i socorrisme 2010 a la platja

Ens estan arribant comentaris i missatges que ens demanen que actualitzem el tema del Salvament i Socorrisme 201o a la platja de Tavernes.
Ens diuen que només hi haurà 4 contractats de Tavernes front a la totalitat d'altres anys per "quedar be".
Ens diuen que l'empresa portarà tots els responsables de fora amb la qual cosa no coneixen la platja i necessitats.
Ens diuen que ha llogat un pis dalt del que fou restaurant Camberi com a base logística.
Ens diuen que els contractats ho seran per 100 euros menys que pagava la Creu Roja i que faran una hora més.
Ens diuen, ens diuen... moltes coses i hem pensat obrir aquest espai de debat perquè digueu les vostres opinions. Només us demanen serietat, bons modos sense insults ni altres coses mal sonants ( sabem que esteu enfadats, però això no és cap justificació) i opinions contrastades.
Només oferim el mitjà i poder moderar. Ara, el debat és vostre. I feu-lo en sentit positiu, de manera que el nostre govern municipal com a responsable màxim per la majoria absoluta que ostenta, tinga base per a rectificar coses l'any passat.
-

62 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi han quatre socorristes que feren una reclamció en enterar-se. Quatre que es presentaren i curiosament quatre que no han entrat. Pot ser entren mes endavant, o no.

Anònim ha dit...

Dels quatre que han entrat 3 han fet les proves i un ha entrat sense fer-les i per un pressupte enxufe trifasic familiar amb Alcaldia.

Testic ha dit...

Dons el dia 16 hi havien 7 treballant, segons conteu dia 17, eren 8, supose que avui hi hauran el 9 que toca.

Les proves eren una cortina de fum. No es varen recollir temps, el cap de platja es va tirar en varies ocasions de cap(primer manament i totalment prohibit) les embarcacions són velles i matriculades com a recreig (han d'estar matriculades com a rescat amb el 8 com a primer digit). No hi havia ni tan siquiera una ambulància per si de cas li passava alguna cosa als presents. En definitiva donava poca confiança.

Anònim ha dit...

este e-mail se mando a todos los comercios de la playa que estan en la asociacion de comerciantes.



HOLA BUENAS TARDES, desde hace 33 años la Entidad CRUZ ROJA ESPAÑOLA, y en concreto la sede de Tavernes de la Valldigna, presto el servicio de salvamento
desde semana Santa hasta el 30 de Septiembre, y el resto del año de forma voluntaria y mediante los efectivos de que dispone dio soporte a los pocos que estamos
viviendo en ella...........este es el primer año que NO.

Pues bien despues de las reuniones mantenidas con el Ayuntamiento de Tavernes, al parecer los responsables,,,,, de dicho Ayuntamiento en su amplio y considerado saber
han desestimado el que la CRUZ ROJA este Y PRESTE EL SERVICIO en nuestra playa, y han procedido a la contratación de una empresa NO de Tavernes para el desarrollo de dicha actividad.

Puede ó no el que les salga mas ó menos barato pero ,,,,,,,cuando esta gente empiece a ponerse las pilas puede que ya tengamos el problema resuelto ,,,, si esta muerto a la caja, el año que viene mas----->

buenas tardes CREO QUE 33 AÑOS DE SERVICIO bien vale un dios con dignidad.

SIEMPRE HEMOS TENIDO PERSONAS EN LAS CUALES HEMOS PODIDO LLAMAR ANTE CUALQUIER PROBLEMA....

a los pocos que no visitan que traigan flotador con seguro,

siento mucho el tener que informar de esto pero despues de tantos años CREO que alguno de los que estamos en la playa viviendo puede que seamos los perdedores PUESTO QUE CON TODO EL ROLLO QUE SE MONTAN NUESTROS POLITICOS.

cartellavinguda ha dit...

¿Algú em pot dir si enguany hauran places per a les dones socorristas, o seran tots tios valents i ben platats.

Quan estava la Creu Rojas posaven dos o tres xiques.

Anònim ha dit...

Sr. Vidal, la Creu Roja fa una llavor fantàstica, però clar això a voste no li'n porta, perque cada vegada contracta a empreses privades, Axò porta a un possible entxufisme i els seus derivats i sino que li ho pregunten a la gent que va fer les proves de socorrisme o millor dit a qui no les va fer perquè com es diu pressumptament s'ho pare es del PP,

cartellavinguda ha dit...

No si serà un debat, però si que si que se és un cas diria de poca responsabilitat pel que ha passat.
I la culpa el Sr. Alcalde (100 % ajuntament), primer, per llevar un mes de salvament, també per que es enganya, en els seus discursos només parla de donar treball, a la gent de Tavernes. Això sí el Sr. Regidor Personal (Mestre i 60 % de l'Ajuntament). Regidora de Turisme (100 % ajuntament). Regidora de Contractació que s'ha encarregat de la contractació de l'empresa de socorisme (el seu marit i la seua filla treballen d'una manera u altra per a l'Ajuntament o organismes col·laboradors).

Han tret 12 places de socorristes, en l'actualitat hi ha 8 en la platja i cap és de Tavernes, de moment cap de Tavernes.

Des de fa molts anys la Creu Roja ha realitzat este servici, que ha donat treball durant l'estiu a molts jóvens de Tavernes molts d'ells estudiants, aprofitaven esta faena per a ajudar-se a pagar els seus estudis. !Quants jovents de Tavernes poden agrair a la Creu Roja el poder passar l'estiu realitzant este treball.

També cal destacar que Tavernes té enguany dos bandera blaves,
Els llava peus no funciones
No hi ha paperes...
Les passarel•les estan per instal•lar
i en commemoració a tot açò la bandera verda en l'entra revola a mitja pal.

SUPORT TOTAL A LA CREU ROJA DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA.

CONFIANÇA ha dit...

Al Alcalde li tenia que caure la cara de vergonya, perque si hi ha algú que te culpa de lo que ha passat enguany en les proves de socorrisme, es el Sr. Vidal, alcalde i màxim responsable de l'ajuntament. Sempre va predicant que a la gent del poble hi ha que trobar-li llocs de treball, i el que fa es anarnse'n ha una privada, contractar el 90% de gent forastera, i per si fora poc algú del poble no fa les proves pero tot s'ha de dir, pressumptament el seu pare es del PARTIT,
Per a mi, Sr. Alcalde, això es una burla a la gent del poble una vegada més, i s'havera de deixar el càrrec.
Hem de fugir de l'entxufisme perquè no porta a cap lloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agrairíem que cuidareu el llenguatge a l'hora de dir les coses.
No cal caure en la desqualificació de persones, per dir la vostra opinió sobre una decisió política i de govern municipal no cal usasr qualificatius despectius perquè per usar-los tampoc no aneu a tindre més raó! Cal que tots demostrem trellat i elegancia en el llenguatge, sino ens obligueu a suprimir algunes paraules i no volem semblar que som censors.
Gràcies.

aturat ha dit...

sr. politics de tavernes.
¿vostes saben que a tavernes hi han mes 1.700 persones aturades.
¡vostes nomes que fan que portar empreses d'altres llocs i son incapaços de fer res per la gent del seu poble.
De la gran quantitat d'obres que han fet, POCS ben POCS treballadors del poble han treballat en elles.
I no contens, ara foten a una Entitat del seu poble i als membres d'ella( ja no s'han recorden de les riuaes, dels incendis, carreres, de les festes, dels xiquet que cau de la bici, en fi, de l'estar dia, dia, els ultims, pero ahi).
TOT EL POBLE ESTA AMB LA CREU ROJA.
¡L'ANY QUE VE, EN LES ELECCIONS ES VOREM LES CARES ALTRA VEGADA.

Anònim ha dit...

El mal ja està fet i durarà almenys dos anys que es la duracio del contracte.
Algú sap si hi ha hagut alguna nota de premsa o posicionament sobre este tema per part del PP, PSOE, BLOC o EU.
Seria important saber l'opinió de tots ells.
Gràcies

Anònim ha dit...

L'oposició no opina degut a que el PP els tira la culpa d'haver fet concurs. Estava tot pensat.
En casos com aquest es on volem que l'oposició es mulle.

Anònim ha dit...

A aturat: l'any que ve tot quisqui votarà de nou als del PP i faran que guanye per majoria absoluta una volta més.
Els de Tavernes som així.

Anònim ha dit...

L'oposició no ha posat les bases del concurs, l'oposició no ha participat en la mesa de contractació, de fet no participa en res de les cotractacions i potser per això les obres del Pla Zapatero s'han donat com s'han donat i a qui s'han donat.
En resum, i tots ho sabem, l'oposició no pinta fava en el govern de la ciutat.
Per què ha d'obrir la boca?
Els vallers tenim el que hem triat.
El PP, perquè la ciutadania ho ha volgut així, és qui governa amb poder absolut. I fa el que li passa pels c..
Ara aguantem-nos,callem i mirem-nos-ho per a l'any que ve.

Anònim ha dit...

El PP diu que s`ha fet el concurs perque l'oposicio ha estat presionant amb l'argument de la ilegalitat de l'adjudicacio directa.
La legalitat no es sempre el millor per aixo está la politica i esta vegada han fallat tots; el govern del PP per no fer un concurs a medida de la creu roja i l'oposicio per obligar a modificar un tema que ens beneficiaba a tots els de Tavernes.
Aixo no pasa a altres pobles veins on el ajuntament en ple fa el que creu millor.

Pep ha dit...

Ja està bé de buscar escuses: El PP ha tingut una falta total i absoluta d'interés en que fora la Creu Roja la que tinguera el salvalment i socorrisme a la platja.
I a vore si tenim clar que l'oposició no ha presionat en res, perquè no pot:està en minoria i no te prou vots.
Si parlareu en gent de l'oposició, com jo he fet, vos diria que fa dos anys en Comissió els tècnis advertiren anys que no s'estava complint la legalitat. L'oposició simplement va dir que la llei està per complir-la.
I és que està clar: Era il·legal? Sí. Puix no calia ni que l'oposició obrira la boca. A complir la llei.
Així i tot, l'any passat el PP es va fer el llonguis i l'oposició va callar i no va fer sang perquè al cap i a la fi el servei es quedava al poble, beneficiava al poble i el tenia la Creu Roja.
Una vegada el PP accepta que les coses no les estava fent bé, el PP partit que ofega a l'oposició en sa majestat majoria absoluta des de fa la pila d'anys, HAURIA D'HAVER FET POLÍTICA i fer política vol dir mirar pels interessos dels joves del poble, i més sabent que majoritariament tots els votarem a ells. Però la gent del PP cada dia ens demostra que no en saben més i feren les bases malament per als interessos del poble i de la Creu Roja.
Que l'oposició els ho advertira? De què aneu!! Si no els fan ni cas, ni els consulten res, ni els tenen en compter per a res.
Sembla ser que qui esteu escrivint açò només vulgau desviar el tema de cara a l'oposició i que ells paguen el pato.
Com li deia a un amic que s'ha quedat fora, aneu recte a qui te la culpa i que no és altre que el PP.
Pero no patiu que l'any que ve, com es electoral, el PP ja fara tot el possible perquè tota la gent siga contractada del poble. I com que som masoques, ho oblidarem, els tornarem a votar i després ens tornarana a donar el disgust.Això també li ho he dit al meu amig socorrista, i voreu com ho endevine.

anomim 21 ha dit...

¿amics que vos enganyen, aixo es desinteres total pel poble.
a València el socorrisme et porta la Creu Roja, tambe a Gandia i Oliva i en un fum de poblacions.
els senyors regidors tenen les esquenes ben cobertes, ja que cobren de tot als veins de tavernes.
nosaltres ja es apanyarem com pogam....

JO TAMBE ESTIC AMB LA CREU ROJA.

¡ hay, crec que el contracte, amb l'empresa de socorrisme, es 2 any progoble a 4 anys.
aixi fam menys treball i amb un tir liquiden l'assumpte. (no son, llistos ells).

Anònim ha dit...

el que tu vulgues, però l'oposició hauria de publicar una nota de premsa posicionant-se. Al menys si vol emportar-se els vots que va deixant el pp.

vicent ha dit...

Xe! No es calfeu més el cap. Els que li donen la culpa als de l'oposició i demanen que actuen en conseqüèsncia tenen tota la raó. I si no, recordeu-se'n de la piscina municipal i del PAI Bancaixa i de les voreres de la carretera que travessa el poble de banda a banda. Tot és per culpa de l'oposició, en concret dels paios del BLOC. Redéu quines penyores els del BLOC. Xe! quedeu-se a casa i deixeu als del PP ara i després als del PSOE que facen el que vulguen. Ara els del PP beneficien als seus i després ho faran els del PSOE. Què collons voleu vosaltres si no maneu ni manareu mai?
És un comentari amb ironia. No malinterpreteu les meues paraules

AEGNP ha dit...

Soy voluntario de la Cruz Roja y según el pliego de condiciones y conociendo la política de calidad de la Cruz Roja, se solicitaba una cantidad de recursos claramente innecesarios para cubrir la playa.
Hay reducido los recursos intentando buscar ahorro económico, estoy seguro que la Cruz Roja hubiera ganado la licitación si hubieran colocado en el pliego de condiciones el mismo volumen de plantilla que en anteriores campañas.

Particularmente me resulta vergonzoso que se valore mas el ahorro económico que las vidas que desgraciadamente se lesionarán o incluso perecerán este verano en nuestra playa.

Por otra parte, tengo la sensación que la empresa ganadora de la licitación no lo ha hecho limpiamente, pues hay que tener en cuenta que la Cruz Roja ya trabajó parte de esta campaña y por lo tanto la empresa ganadora no ha trabajado todo lo pactado, en cambio, si lo va ha cobrar.

También hay que tener en cuenta que la Cruz Roja presenta un servicio durante todo el año en la playa y habitualmente colabora en la carrera de camareros, carreras, matinales, futbol, rugby, baloncesto, conciertos..., ¿la empresa privada va ha cubrir estos servicios?

Si piden auxilio fuera de horario de salvamento, ¿la empresa privada acudirá?

Sr. Vidal, estoy completamente de acuerdo con sacar la licitación, pero de un modo transparente y con recursos acordes a las necesidades de la población.

JB ha dit...

a AEGNP,
Supose que sent voluntari com dius coneixeràs els 7 principis fonamentals en que es basen totes les actuacions de Creu Roja. Per tant sols t'he de dir que quan faces valoracions subjectives respecte a qualsevol tema polític i per tant prengues partit, ho faces amb el teu nom i no amb el de la Creu Roja.
Altra cosa es donar dades objectives i que cadascú es faça una opinió. Estic segur que comprens el que et dic i espere que no involucres la institució en les teves valoracions.
Gracies.

silmin ha dit...

Estava llegint els comentaris i he de reconeixer que no he pogut acabar de llegir-los, me ficat negre... molta boqueta i molt parlar sense saber-ne res,
* per primera volta, des de l'ajuntament s'ha fet l'otorgació de una prestació de serveis públics com cal, XEEEE!!! com diu la llei i no com fa desde 33 anys a dit, mirar llei de contractació pública.
* A la creu roja,no han hagut mai gent "enxufada", sempre els he vist els mes qualificats i preparats ...XDDDD
* La prestació de altres tipus de serveis de la creu roja sempre ha sigut abusiva (vergonyosa) de fet si podeu accedir a les contraccions que s'han fet durant anys ho comprovareu, és més donen els mateixos serveis que anys anteriors però en reduccions de 30 i 40%,... diuen "esforç suplementari dels voluntaris", aquestos "voluntaris" no treballen pel salari mínim interprofessional, és més, per prou més... comparem jornals?
* caracter solidari amb el tercer món, sí amb els diners del poble es pot ser alegrement solidari amb qui done la gana, a mi em costaria una mica més, però si m'ho subvenciona l'ajuntament igual també sóc solidari...
* que siga del poble? me la refot, queda molt bonic dir que " és que ells són del poble", tots sabem quants empresaris de Tavernes han invertit grans quantitats de dinerets a Xina o a Romania,o tal volta ho gasten per comprar-se un bon cotxe o un bon viatge..i a mi què???? el nostre sobrecost (poble) és per al seu ús.
* Que ho facen mal o bé ja vorem, encara no han entrat i ja van diguent-los de tot, però si ho fan malament se'ls ha d'exegir el compliment del contracte, si al contracte no estan les clausules com cal s'ha d'exigir al responsable de la contractació (ajuntament)

En poques paraules, vull el millor servei al millor preu (també obliga la llei), si hi ha endolls em sembla mal (exactament igual que quan la creu roja) però aquest any igual no he de vore la foto de uns caritatius "voluntaris (a jornal)" inagurant un nou pou/escola/o.... al tercer món pagat per tots, qui vulga ser solidari que s'ho pague ell.

PD: poden preguntar el que cobra la creu roja per transport sanitari entre els pobles i l'hospital de Gandia,..XDD, enviant els analisis en taxi ens estalviariem més que el que costaria pagar a tots els que vulguen fer el cursos bàsics de primers auxilis els 150-170 € que fa pagar la creu roja, espere que perguen aquesta contractació (per el morro que li han ficat durant anys), ara com diu la llei, si ajusten preus i ho fan com cal estaré satisfet en que s'ho quede el millor.

Anònim ha dit...

A mi m'ha fet gràcia això de les valoracions subjectives que diu JB.
Dir que la Creu Roja a Tavernes ha estat sempre en mans de gent simpatitzant d'un determinat partit o tendència ideologica o si voleu d'un grup de pressió, grup social, grup d'empressaris... (dis-li com vulgues) que sempre ha estat més a favor o/i més prop d'algun partit és una valoració subjectiva? O simplement és dir el que tothom sap, inclos JB? O sino mira els presidents, desde Pepe Mollaro, una molt bona persona pero no va ser regidor? en quin lloc estan, políticament vull dir.
Dir que la Creu Roja a Tavernes ha estat abandonada pels seus de l'ajuntament es totalment, considere en el meu entendre, una opinió objectiva.
I voluntaris?
La Creu Roja com institució és molt lloable, fa una gran tasca, lluita i treballa sense distinció de sexes, races i religions, mai no diró res en contra com a institució o ONG, però està formada per homes i dones, i els homes i dones tenim defectes i mancances. I no cal que m'esplai més, perquè la Creu Roja a qui admire i respecte, no deu res.

Paco Grau ha dit...

La CR cobra per transport dels pobles a l'hospital de gandia 0€.
No fa el servei d'analítiques de tavernes, fa el de simat i benifairó però no el de tavernes. Encara que els trobaràs portant resultats, carpetes o encomandes importats que gratuïtament (ja que van) ho porten al centre de salud de Tavernes per tal que entre tots la sanitat millore. Et convide a que preguntes a la responsable del CS que opina de la CR.

La contractació de la que parles forma part d'un conveni amb la mancomunitat, que abans es feia amb l'ajuntament de tavernes. Que com be dius a estat reduït any rere any i s'està donant el mateix servei. Dons això no es del tot cert, encara que la CR no estiga, les necessitats continuen estant, es a dir l'ambulància fa falta per a diferents actes. Els ajuntaments han continuat sol·licitat com si no hagueren reduït el pressupost i la CR ha estat responguen i fent verdaderes virgueries per complir-ho.Ara per exemple en dimarts, dijous i diumenge no hi ha servei d'ambulància a no ser que hi hagen voluntaris.
Si com be dius no es fa, la CR també perdrà eixa presencia a la població i l'altra ambulància com a recurs. Dons bé, continuarà fent altres coses i cobrint altres necessitats. Sols ens donem compte de les coses quan no les tenim. Temps al temps.

Paco Grau ha dit...

JB,
Actue encontra dels principis de la CR i en solitari, perquè ja no puc mes.
Silmin,
Perdré uns minuts contestant-te ja que això es el que vols, et donaré eixe gust.

Si dius que fer una prestació com cal:
- es reduir de 2 a cap el personal destinat al bany.
- No balitzar la platja
- No col·locar roscos amb corda els accessos a la platja i que romanguen tot el dia
- Reduir de 2 a un els socorristes per zona
- Reduir la temporada, de falles, pascues i caps de setmana fins juny hasta el 30 de setembre a dos dies en falles 5 en pascua i de la 2n quinzena de juny fins a la 2n de setembre.
Això si que es un negoci, dons deixam dir-te que no fer el servei de salvament també es mes barat.

El proces de selecció es transparent, i similar a totes les Oficines locals de Creu Roja, en acabar el mateix es publica un llistat on el que s'ha presentat pot observar d'on a tret més punts i d'on a fallat. Un apartat on es sol puntuar molt es el de voluntari, que val fins a 3 punts sobre 10.
Pots estar segur@ que els que entraven eren els mes qualificats.

El conveni de platges no ha estat rebaixat cap d'any, pel contrari ha anat augmentat d'any a any, ja que fa any que la platja ha augmentat en nombre de usuaris, fa uns anys tampoc hi havia bany adaptat!. A més tots aquestos anys es demanava mes personal per tal d'obrir noves zones.

Els salaris del socorristes, estan en el mínim interprofessional degut a que no existeix conveni col·lectiu a la comunitat ni ha espanya, però s'augmenta amb complements arribant fins als mil euros. S'han fet varis augments en els últims anys, cal tindre en compte que el salari es el mateix per a un socorrista d'Alacant que per al de tavernes, això fa que augmente el conveni de tots els ajuntaments.

El que siga una entitat del poble, pot ser a tu et done igual, però a les 21 famílies que hagueren tingut un fill treballant allí no.
També et pot donar igual que l'ambulància que es compra per a fer el servei de apenes 3 mesos s'utilitze la resta de l'any en altres tasques en benefici de la població.

Et pot molestar que es cobren 170 euros per fer un curs de primers auxilis, on es recauden fons per pagar lloguers, telèfons gasoil i a més ho paguen persones que després van a rentabilitzar el seu títol treballant a empreses com Tarin o perquè no la CR. O el que et molesta es que aquest curs siga completament gratuït per als voluntaris?.També et pot molestar que es venga loteria del or, o es on es destinen els diner el que et molesta?

Et pot molestar que ara que fa sol totes les vesprades s'ajude a baixar i al carrer a una persona amb mobilitat reduïda i mes tarde't es puge cense cobrar ni un cèntim.
O es repartisquen aliments entre la població de tavernes, perquè ací al teu poble, hi han necessitats bàsiques per cobrir. Es possible que a la teua piràmide de màxwell sols et falta el mercedes, però hi ha gent que ho necessita.
O que en dissabte facen activitats amb grups amb risc d'exclusió social?
O que es transporte a l'escola a xiquets discapacitats?
Aixo qui o paga? ho pagues tu?
El local, la llum, l'aigua, la gasolina, la roba del voluntari, els telèfons, la formació ect..

En definitiva pense que estas completament equivocat/ada amb el concepte de la Creu Roja, es de veres que les persones que la formen, a la fi són persones i que fan molts errors dia a dia, però intenten actuar amb uns pilars fonamentals.
El fet de pedrer el concurs suposa per a la creu roja perdre presencia entre la població i recursos que pot aprofitat en cas de necessitat del propi poble.

Eixos voluntaris a jornal, ho són "voluntaris" entre altres coses perquè al presentar-se a les proves presenten mèrits i se'ls puntuen, es a dir durant la resta de l'any donen les seves hores a serveis per a la comunitat i quan arriba l'estiu poden utilitzar eixos mèrits com a punts per ajudar-los a tindre un jornal.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Paco Grau: Sincerament t'agraïm els teus comentaris perquè aporten molta llum i claredat al debat i pensem que molts veïns i veïnes coneixem ara millor quines tasques fa la CR.

silmin ha dit...

Com que he perdut l'escrit que estava ficant vaig a resumir les idees principals:

* S'equivoca si creu que com no requerisc dels seveis de la Creu Roja me la fot els que la necessiten, més bé al contrari, crec que cal ficar-se seriosós i dir que s'ha de fer, quan i com des de l'ajuntament/s i vigilar que ho facen bé. Qui ho ha de fer? el que diga la llei i en el seu defecte el més adequat. Funcionaris hi ha més que suficients per a la correcta gestió i vigilància. Si el control i gestió (i individualització) de cadascun dels serveis ens resulta més car, mala sort, també tenim més garanties i no dependrà de la persona de torn en la presidència, i en el pitjors de casos front als politics poc opinar amb les urnes. Crec que és el que s'ha de fer. El contrari és una total indefenció dels ciutadans. Quan dic que ho ha de fer qui diga la llei es donat que aquesta dona gran q no podia baixar les escales tendria que haver segut atesa per benestar social...hi ha una duplicitat de serveis (i pagament) per no exigir-se a Gandia, hi ha un departament de benestar social que deu vigilar el seu compliment.

I si després de donar mil voltes resulta que li correspon a la Creu Roja aquesta tasca vull que cobre per aixó i no que cobre per indeterminació. M'alegraria que les licitacións les guanyara la CR, si a més, els seus beneficis (no sóc jo els que els dirà el que han de fer amb ells), els vulgueren destinar a altres obres socilas ja seria devoció. Però, això que hi ha avuí en dia, és un despropòsit i una manca d'execució de les tasques pròpies del consistori (tant d'aquest com de garibé tots) i això si que és el que realment em molesta. Estem al 2010 i poc a variat la cosa des de'ls 50

D'algunes de les puntualitzacions que m'enrecorde:
* salarim minim 1000€ ? bé, tant aixó com les hores que fan es problema d'una empresa privada, el comentari anava arran del terme voluntari que s'aplica al meu entendre molt lleugerament. Que no dic que no hi ha voluntaris, sinó que no tot és tan solidari com es vol fer aparentar.
* selecció transparent, tots del poble i els més qualificats?
* si ho pague jo? com a ciutadà resulta que sí, com vosté aparentment reconeix es puja la factura del salvament per a destinar eixos diners per a altres tasques, m'agraden o no
* em molesta que molts dels seveis prestats per la creu roja no siguen controlats per qui deuria (consistori) i que es deixe de forma discrecional a una gent sense ningun tipus de control ni garantia juridica adequada (al meu entendre). I qude clar que no estic diguent que no siguen els millors ni els adequats, sinó que si ho són, serà per casualitat?o tal vegada siga que jo li done massa importància.
* Per cert els diners estalviats poden anar també per a feina de gent del poble, no cal que ara faça demagogia amb això també. Ja que podriem aplicar el mateix criteri d'adjudicar serveis a empreses del poble que al final resulta que beneficis són per aun cotxe nou o per invertir a Xina o Romanaia, Creu Roja Tavernes inverteix en tercer mon? igual aixó ja no estic tan d'acord danvant de moltes mancances que hi vec al poble. Sóc un poc egoista? val, ni sóc cap sant ni ho pretenc, i menys amb els diners d'altres.
* Si bé a festes patronals se'ls dona a algú per que les organitze al seu gust (ahí me la refot), en altres temes de benestar social no ho trobe gens encertat.
* Si no recorde mal abanda de no donar-li salvament enguany, ha rebut altres subvencions/ajuts per part de l'ajuntament?
* Si l'empresa nova no acompleix amb el contracte se la sanciona, si les clausules no eren les correctes li se demana responsabilidtat a qui corresponga. I vulguen o no la llei esta per acomplir-se (en aquest àmbit el ditet es diu prevaritació), la primera premisa de l'administració pública(inclou polítics) per damunt dels criteris de eficiència i mèrit.

vicent ha dit...

Felicitacions, companys. Ha estat o està sent un debat enriquidor i il·lustratiu encara que en alguns moments es produisquen intervencions vehements.
De tota manera. Enhorabona i gràcies per la informació que ens heu donat a alguns com jo.

Paco Grau ha dit...

Ja! no poses en boca d'altres el que penses!. la factura del salvament no es puja per fer altres coses. El salvament te un preu perquè hi han uns mínims de qualitat als que la CR no està disposada a renunciar ni de cara als usuaris, ni de cara als treballadors.

No hi ha res d'amagat ni d'estrany. La CR és una entitat la qual suporta auditories externes, gestió i comptabilitat a través de l’empresa Price Watherhouse Coopers www.pwc.com/es/

L'ambulància de l'empresa vadepsa que estas pagant com a ciutadà al concurs de salvament, en acabar la primera quincena de setembre anirà a la xina o qualsevol altre lloc que li vinga en gana al amo i senyor de l'empresa. La de la CR s'utilitza per a cobrir serveis al poble la resta de l'any.

La CR te financiació pròpia i no ha rebut cap subvenció econòmica per part de l'ajuntament.
Jo crec que pot utilitzar els seus recursos(no els que pagues tu) com crega convinent. En tot cas donarà comptes als socis.

Pels teus comentaris i dades, pareix que estàs molt arrimat a l'ajuntament, i et molesta el mateix que a ells, "el control"
el no poder controlar a qui contracta la CR, les seves accions ect. Ja varem patir una cosa semblant a protecció civil(ese gran desconocido) hi havia una bellíssima persona i molt qualificà a la que varen fer fora per donar suport polític a altres partits.

Dons al si de la CR pel que se, no estan molestos per que no hagen guanyat el concurs, estan molestos per la forma de puntuar i el resultat de les valoracions. Informat i veuràs que al pleg tècnic la CR es quedà en segon lloc. Saps on es quedà vadepsa? en últim lloc. Es en la comparació tècnica on s'està deixant en evidencia i realment açò es qüestió de 2000€.
2000€ que no van al tercer mon, van al teu poble. A comprar roscos que romanen nit i dia a la platja, que quan els furten es reposen, i sempre estaven apunt, per a que quan no estigueren els socorristes ajudaren a salvar vides. Xe tu que sabràs?...2006 pare i fill a les 9 del matí davant del xiringuito, el romanés que vigilava s'adonà que estaven ofegant-se i amb la ajuda del rosco i la corda aconseguí salvar-los als dos. Però això no va eixir a les noticies, pot ser, perquè aquest home no tenia papers. Dons cada rosco val 50€ i la corda sobre uns 25€ més. Saps quants ne furten? ...tu que saps?.. dons crec que has d'informar-te millor abans de criticar a la CR. No se quina mala experiència has tingut que et fa pensar així però estic total ment en desacord amb tu i a més desaprove la major part dels teus comentaris.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens ha arribat al nostre correu el següent comentari perquè el publiquem nosaltres per problemes de l'autor:

"Cotorra, hui uns amics i jo hem parlat amb un xic que esta treballant en l'empresa de Socorrisme de la platja. ens ha contat que sols hi han 4 xics del poble i que estan molt malament. Fan 50 hores a la setmana de dilluns a divendres, sols tenen 20minuts per dinar i han de dinar en la platja, no poden abandonar el lloc, no els han donat ni protecció solar, ni ulleres, ni gorres. Estan molt mal, cobren 940€ al mes i l'empresa no sembla tindra molt de coneixements de la platja.
Que n'hi ha veritat en estes condicions?"

No ho sabem. Suposem que poc a poc anirem coneixent condicions, mitjans que tenen, temps de descans, etc.
De tota manera, sou vosaltres els lectors qui millou coneixeu el tema i podreu parlar.

Paco Grau ha dit...

Son faves comptades, si l'horari es de 11:00 a 20:00 i han d'estar un poc abans i acaben un poc després. Dinen al lloc de treball i no poden ni anar a per ell, es a dir, no descansen.Això suposa baixar la guàrdia i per tant ser menys efectius a la vigilància. A més has de disposar de més personal per tal de fer els torns com cal. Tampoc ho entenc, ja que al pleg es parla de dos torns de dinar de 1h i mitja, això no s'ha de complir?.
Els Equips de protecció individual són obligació del empresari proporcionar-los, com són ulleres amb cristalls UV, crema solar, gorra, roba d'abric ect.
Però com que és més barats no dornar-los millor, no silmin? a nosaltres que? el treballador que treballe i que no es queixe, veritat?
Dons 33 anys donen per a molt, estratègies com lideratge amb vocació de servici, tècniques d'ergonomia, psicologia del treball, les 5 s japoneses, ordre i neteja. En definitiva tot allò que fos necessari per fer del dia a dia i del lloc de treball un desig. Això ha fet i fa que el rendiment siga del 200% i a la fi es tradueix en vides humanes.

cartellavinguda ha dit...

"pa" eixe del "wiski" (jb).

fill meu, molts anys que pugues dir que no t'afet falta la creu roja, a les persones que es ha fet falta sabemen de la seua capacitat, necessitat i valua.

jb, no tingues cura ni por, si tu els crides, aniran, segur.

i no tinc res avore amb el socorrisme i la creu r, vec la realitat d'uns fets. tot el "tinclao" l'han muntat els politics, no es preucupem pel poble i els ciutadans, sols d'omplirse les buixaques, ells.

SUPORT TOTAL A LA CREU ROJA DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

cartellavinguda ha dit...

perdó, el meu va pa silmin...

Juanjo ha dit...

Hola que hay del baño adaptado? me comentan que se ven los cimientos en la orilla. Estará listo para el día uno? ¿En una semana son capaces de montar los dos puntos accesibles?

Anònim ha dit...

Juanjo, gràcies per parlar del bany adaptat. Jo des d’ací vull invitar a tots a què el dia un de juliol veja com està el servici. Jo aniré a la Plaça de Mallorca i ho comptaré. Espere que vinga més gent per a recolzar-nos als que ho necessitem. Per cert, alguns que tiren pedres a la CR haurien de fer-se’l mirar per un especialista del coco. Seran bruts. Germán Soler

silmin ha dit...

Llavors de què protestem?
* Les clausules del pleg de condicions estan mal?
* L'empresa adjudicataria no les compleix i una manca de vigilància per part de l'ajuntament.

Si és així cal posar-li remei fins a les últimes consequències incloent rescindir el contracte.

Si es protesta es simplement per que no li se donara a la Creu Roja, entenc una manca de coneiximent de la llei i l'administració pública total. I tant que vols mostrar-nos els teus coneiximents en temes de gestió empresarial, explica'm on classificaria la cultura anglosaxona la assignació directa sense avaluar d'uns serveis (al meu entendre bàsics) a una organització pública/privada o Ong ?
És ben cert que mai en 45 anys he necessitat de la Creu Roja, i espere seguir així, tant jo com vosaltres. Però si cap dels meus fills agueren necessitat de serveis com atenció a discapacitats no m'entra en el cap que em comformara en que aquestos serveis no els donara Sanitat Pública o en el seu defecte l'ajuntament. Que perfectament aquesta escoleta la podria portar a terme la CR, però a través de subasta pública amb una dotació específica en els pressupostos amb una vigilància i control des de l'ajuntament que em permetera estar tranquil com a pare i creure que tindrà una continuitat el proper any. No és comprensible per a mi que en 2010 i en democràcia serveis bàsics del ciutadà depenguen d'una o altra organització aleatoriament. I el que la desenvolupe que lliurement es gaste el diners en el que vulga.

Però, si aquest servei el tinguera que aportar la GVA, el primer es exigir-li a aquesta que complisca en la seua tasca i no utilitzar els diners del poble(prou limitats) per qualsevol cosa que ja hem pagat.

Anònim ha dit...

Silmin, no creus que ja està bé. No t’esforces més és inútil. Eres l’únic que defén l’indefendible, no te n’adones que ningú més que tu està d’acord amb el que dius. Ja, es que som una panda de rojos però, que li anem a fer. El que s’esta fent des de l’alcaldia, la definix. Tant de bo que açò no acabe ací. Germán Soler

Paco Grau ha dit...

Per fi coincidim!. Estic d'acord amb tu, silmin.

Si ho gestionava la CR era perquè quan començà el salvament i socorrisme a les platges a espanya, l'administració no es podia fer carreg. Al igual que passava amb els hospitals. Es ací on la CR desenvolupà un paper fonamental, suplint el que l'administració no podia suportar.
Per tant queda clar que és la "jurisprudència" la qua actuava d'igual forma amb aquest alcalde com amb els anteriors i no el ditet com dius.

Avui per sort els hospitals ja són gestionats per l'administració, però per contra les platges no. Lo correcte seria un cos com per exemple el de bombers. Ja que en aquest cas es necessiten "rescatadors" i mes que les competències les tinguera l'estat i no l'ajuntament. Per desgracia, al segle en que vivim, això es molt mes car. A mi també m'agradaria tindre un servei professional! igual com voldria que l'ambulància que hi ha a tavernes de la GVA incorporara metge i infermer, que quan arriba l'estiu que es multiplica la població que una o varies de les ambulàncies que "sobren" a l'interior degut al èxode de turistes que les portaren cap ací.

Aquesta platja necessita(diari) set punts de vigilància amb dos socorristes cada punt mes dos lanches amb dos tripulants cadascuna, una ambulància amb conductor, metge i infermer, el cap i dos infermers un per posta sanitària. I a més de quatre auxiliars de bany dos per punt. Això fa un total de 28? això ho sabem de fa anys. Ara pega una ullada el que hi ha i jutja tu, que és el que està incorrecte, si el pleg, la persona que ho fa o l'interes d'uns o d'altres.

Anònim ha dit...

Xiquets, si no hi ha servei d'urgències nomes que juliol i agost i de dia! que voleu? an crisis que estem! el que es pose mal o s'ofegue fora que li paguem la jubilació! --vaig dir amb to irònic-.

Anònim ha dit...

No ens adonem de quines son les coses importants!... si hi ha una parada cardiorespiratoria i no s'actua abans de 4 minuts, comença la mort de les cel·lules del cervell, sent les lesions irreversibles en cas de supervivència.

Això fa que pensar!. si vius a simat o benifairó on no hi ha una ambulància al lloc. Any 2010 dius! en qüestions com aquestes estem al 1900.

Anònim ha dit...

El que s'han estalviat contractant la nova empresa (que oferix menys serveis)ja s'ho han gastat fent els forats a l'arena per possar els pals de les banderes (han necesitat una excavadora per fer-ho). La CREU ROJA ho feia amb una pala manual. Així que a partir d'aquest moment, la nova empresa ja resulta ser més cara Sr. Manolo Vidal.
PD: De fora vindràn i ....

cartellavinguda ha dit...

La platja de Xeraco el servei de socorrisme el fa la CR de Gandia, que rep tot el suport de l'Ajuntament de Gandia.
Açi a Tavernes per què no podem fer igual que Gandia, o es que nosaltres som diferens ?
També es possible que no sabem fer les coses o no tenim interés de fer-les?.
o com diu aquell, com jo estic be, el qui estiga mal, que es moga?.
o fem com simil que vol que siguen tots funcionaris.
per acabar simil, dirte que el contracte que han fet, per la contractación del servei de socorrisme i vigilancia, es un bona mer...., i esta fet per gent que no te ni sorra idea que'l que ha fet, si no mira-ho esta en la web de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Per a tots els comentaristes , un tant desinformats:
A) El salvament de Creu Roja ha estat finançat per l'ajuntament , que és un administració pública
B) Existeix una llei de CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC que s'ha d'acomplir
C)Si es queixeu del procés de selecció de Valenciana del Deporte feu treball baladí perque menys transparent i més TRIFÀSICA era la entrada en la creu Roja. I ho dic per pròpia experiència.

Espere que els privil.legiats que tenieu tots els estius treball per a l'administració fixe, aquest any que estareu a la sombra es llegiu la llei de contractes del sector públic i prepareu una OFERTA per a la SUBASTA.
i SI TORNEU A RECUPERAR EL SALVAMENT oblideu-se dels vigilantes de la playa i acompliu rigorosament amb la vostra TASCA

Paco Grau ha dit...

Havia escrit un text contestant-te, però l'he borrat. Es nota que la desinformada eres tu. No perdé el temps amb tu.
No et donaré eixe gust.

Anònim ha dit...

¿Hi ha trifàsica a l'oficina de turisme? o a la piscina municipal? Encara recorde que es convocaven places per a socorristes a la piscina. Les lleis són per a tots igual, i ningú no pot tindre cap ajudeta.

silmin ha dit...

A mi no em vingau en victimisme de rojos i demés, que més d'una vegada me l'he jugada davant de Cotinos, Rita, Blasco i algún altre més.... incloent diputats de les Corts Generals... i els que em coneixen no dubtarien en classificar-me dels "maulets".
En cap moment he dit que siguen tots funcionaris, he dit que l'administació pública ha de mantindre el control dels seveis bàsics, i per les caracteristiques temporals d'aquestes tasques, la contractació per serveis em sembla la més adient i a través de contractació s'obte una garantia jurídica de dubtosa equiparació a conveni. No dic que no calguera un assesorament extern i independent en la redacció de les clausules. El control significa supervisió i vigilancia de que les empreses contractades acomplisquen en el que diu el contracte, i deixar-ho per escrit així com la forma, lloc i temps i quin funcionari ho ha de fer. Ací qui diu el que és necessari no és ningú altre que l'equip de govern us agrade o no. Propose que suspenguen tots els concerts (els que es paguen a falles/estiu i demés), les despeses derivades l'orquestra valldigna, cofraries, associacions de veïns, ames de casa,...... tant dels ajuntaments com de les mancomunitats i només subvencionar associacions que facen alguna cosa de profit pel poble... i junt a una despesa de seny i trellat de l'ajutnament (ho dubte, mai he cregut que sapien com fer la o)..incrementar els requeriments de salvament...i que s'ho quede el millor. O tal volta es millor posar alguna limitació per dir fins ací?
En quant a l'ambulancia de Benifairó de moment el que tenen que fer és traslladar la plaça de auxiliar adm. de suport al metge que els correspon i per facilitar la vida a algun fincionari s'ha quedat a Tavernes.Els ignorants de l'ajuntament de Benifairó paguen de sa butxaca un altre auxiliar ad. per donar suport al metge.
No sé, però tavernes no té ambulancia per cada 1600 habitants, la té que tindre Benifairó?... pot ser que tingam opinions diferents però en algun moment tindrem que dir " fins ací" d'inversions en aquest o qualsevol altre camp i destinar-les a altres.

silmin ha dit...

No he pogut accedir a les xifres que ha cobrat la CR els darrers anys pregue si algú les té les faça públiques ací, crec que hi ha algú de l'ajuntament.
El que no m'agrada es la falta de transpariència i el continu incompliment de les lleis(vingui d'uan ong,del rei o del papa), ja he dit que no m'importa que si guanya la contractació la CR se la quede.
Si he de reconeixer que una organització que entre les seues clausules fica: " en cas d'acomiadament improcedent o de annulació(això ve controlat per la llei no pot ser arbitrariament) de la contractació seguirà fent-se responsable dels sous i imdennitzacions la empresa que contracta el servei (i no la que contracta al treballador)". Igualet que fan amb els retors de l'institut..XDD..per aixó i us puc traure unes quantes més de les clausules (sobretot d'altres pobles), aquest tipus de clausules que sol aplicar la CR no m'agraden gens ja que son diners dels pobles.

Per a mí tanta garantia té la CR (amb algun "voluntari" m'he entropessat més d'una vegada a les platjes de Tavernes) com un altra empresa. Conec a socorristes de Tavernes que ficaria la mà al foc per ells, però d'altres....callem

Així i tot, ja crec que sé quines seran les respostes, bé ja s'apanyareu, si voleu anar en contra del poble total per anar en contra del PP (us repetisc que sóc independentista militant)que us aprofite....i que siguisca sabotejant-se la empresa contractada a vore quin no-auxiliat és el primer en caure.

Aixó sí, si la propera vegada que...va? per a que?....si no tenia prou mal ja Tavernes amb tant de PP i feixista...sols cal que desde l'esquerra...

Anònim ha dit...

No vaig a tolerar silmil que ningú insinue ni tu ni el "periodista" que CR te algo que vore amb el sabotatge. Fins ací podem arribar. Tots els anys i tots els dies hi ha havien fils llevats, pals tombats, cadires dins de l'aigua roscos furtats o cordes desaparegudes, per no parlar de peixos morts damunt de les cadires elevades, o recolza braços cense caragols. Això no es nou de avui. La CR havia de lidiar amb aquestos actes dia a dia i es per això que disposava d'uns protocols d'actuació. Les mateixes consideracions que tenia abans amb aquestos irresponsables són valides avui. Des de ací denuncie aquesta conducta i hem pareix una irresponsabilitat que s'actue en contra de l'empresa.
Però repeteix NO TOLERE que es pose en entredit i es facen acusacions sobre aquest tema. Cotorra supose que al igual que "rectifiques" a uns també pots "rectificar-ne" altres.

Llima ha dit...

Els "sabotages", són de sempre i hi ha denúncies, el que passa és que no es publiquen als periòdics. Si llevaven els fils, es posaven, si tiraven els pals, els posaven. Si furtaven la gasolina de la barca, doncs es posava més. Les cadires apareixien dins la mar molts dies però abans no era "sabotage" ara sí.
Hi ha moltes deficiències a la platja i tot es vorà, per això com diu silmin estan els contractes, per a complir-se. L'empresa que està treballant no té culpa de res i s'ha de respetar, però ha de complir amb les necessitats d'esta platja que per a mi, està amb els serveis mínims i no garanteix la seguretat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No arribem a entendre perquè amb aquesta frase:

"....i que siguisca sabotejant-se la empresa contractada a vore quin no-auxiliat és el primer en caure".

s'estiga acusant a algú en concret de ser el sabotejador.
Ens ho podeu aclarir?


Nosaltres no pensem en això dels sabotatges i com coneixem la platja com vosaltres, pensem que el que s'està qualificant com a sabotatges són més bé gamberrades i actes vandàlics, com podem vore'ns tant i tants per tot arreu de Tavernes (mobiliari trencat, pintades, etc).
Això si, el tema ha quedat magnificat i potser fora de lloc quant el que és realment en publicar-se com a "sabotatges" en la premsa.

I aclarir que si hi ha algun comentari que ha quedat "rectificat" en alguna ocasió, heu de saber que la "rectificació" es suprimir noms de persones particulars concretes, alguna que altra frase que més bé cau en l'insult o bé fer la valoració d'una persona de forma despectiva i/o sense relació amb el que s'esta comentant.

Anònim ha dit...

Ací passa que els de la CR es creuen que eren els amos del salvament pels 33 anys?? que portava. He dit els de la CR, no la institució

No entre ni vullc entrar en si ho feen bé o malament, però deuen entendre que no hi cap obligació que sempre estiguen ells, i més si hi ha que contractar per llei.

Deixem qeu passe el temps i ja vorem que fan els nous, que encara porten unes setmanes i l'estiu es llarg i ho posarà tot al seu lloc.

Anònim ha dit...

Em pareix vergonyós que algú puga acusar a la CR de “SABOTAGE”. Si jo fora de la CR a estes hores estarien denunciats per alçar falsos testimonis. Hui he estat en la platja, i a un dia de l’obertura del bany per a discapacitats, inclús no hi ha res, amb la qual cosa cal entendre que demà dia 1 tampoc. Este alcalde, que es creu que açò del bany adaptat és un favor que ens fa, no té tampoc vergonya i jo crec que ni la coneix. El Sr. Alcalde va firmar el document que li va enviar el Sindic de Greuges, acceptant les seues recomanacions i a dia de hui no té cap intenció de complir-les. Per això dic que no té vergonya . També em vull dirigir als que amagats darrere de l’anonimat fan manifestacions en este blog. Per favor firmen vostés, donen la cara, si no el que diguen no té cap valor. Vull aprofitar esta nota, per a invitar a tot el món que tinga consciència de la situació que vinguen demà a les 11 la platja per a donar fe del que dic. Germán Soler Grau.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic German:
Que nosaltres sàpiguem ací ningú ha fet eixa acusació a la CR.
També pensem que una persona amb dos dits de cervell és incapaç de fer eixa acusació i menys quan tothom sap quan i com dedica el seu temps la CR en favors dels altres.
Nosaltres sempre demanem moderació i cura en el llenguatge que s’usen en els comentaris.
Primer perquè no s’interpreten coses que vostés, els lectors, no han volgut dir i segons, per evitar-nos a tots problemes com les que vosté esmenta:
Si jo fora la CR ja estarien denunciats….
Però qui estaría denunciat? Els anònims? La gent de la Cotorra?
Crec que sap vosté la resposta.

Tenim tots un lloc on podem dir la nostra i només demanem un respecte a les persones i al demés. La crítica política a un personatge públic (mai a un particular) es pot fer de moltes maneres i sense necessitat d’arribar a expressions insultants o afirmacions indemostrables.
De tota manera agrairïem que ens digueren quin comentari acusa a la CR, perquè afirmem rodundament que se’ns ha passat o no interpretem el mateix, i el borrem de seguida.

A banda, esperem demà al nostre correu, no com a comentari, una bona información sobre el primer dia de bany en la platja accesible per fer una noticia de la situació. Li ho agraïm de bestreta.

Noanonim ha dit...

El que firma una noticia al diari. No es un personatge públic? aleshores perquè la firma? no esta exposat a crítica? perquè el defens? ací es demana que es signe amb un nom, i tot aquell que ho fa s'exposa a que algú o alguna no li agrade els comentaris que fa, s'exposa a la crítica.

German, demà no cal que vages, estarà tot per muntar, meu ha dit raphel.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Noanònim, no defensem ningú.
A la noticia en cap moment el corresponsal del diari diu que la CR haja fet res contra l'empresa que té enguany el salvament.
I crec que pel compte que els té, ni ell ni el diari Levante ho farien ni insinuarien que CR te alguna cosa a vore.
Es necessita filar molt prim per a deduir això, com alguns han fet, només perquè en la mateixa noticia es diu com a complement de la informació que la CR va estar 33 anys.

Li pose un exemple: si parlarem de la discoteca X i diguerem que tanca a les 7 del mati, i a continuació diguerem que havíem saludat allí eixa nit a gent de salvament de la CR.
¿Es podria deduir que la gent de salvament tancava a les 7 la discoteca quan demà tenia servei? No.

Noanonim ha dit...

ara ja se de quin peu coixeges. No cal parlar-ne mes. Fins ací la meva col·laboració.

Anònim ha dit...

Segurament m’he excedit, però hi ha un anònim que ho ha insinuat, em referisc al tema dels sabotatges. Si algú pensa que m’he passat, ho assente, però alguns comentaris que es fan de CR em pareixen vergonyosos amb una institució que de no existir caldria inventar-la. Segurament el coneixement que tinc de CR m’ha pogut. En el meu comentari anterior m’he oblidat dir que sent poques veus de l’oposició (a banda de la cotorra ningú s’ocupa d’este tema) i em pareix que si tots actuen així no m’estranya que el PP seguisca tota la vida. Germàn Soler

La Cotorra de la Vall ha dit...

Noanònim, ens fa la impressió que vosté potser està equivocat.
Ací no estem per carregar-nos i ser responsables de tot el un vulga dir com anònim.
No estem per acudir als jutjats de Sueca a aclarir conceptes i informacions al jutge o jutgessa sinó per informar i crear un espai minimament de llibertat.

Li fem una proposta: envie'ns al nostre correu

lacotorradelavall@gmail.com

el que vosté desitge dir, pot dir el que vulga de qui vulga i com vulga però envie'ns també una fotocopia del DNI i ens diu que es responsabilitza de tot el que diu i que "La Cotorra de la Vall" queda totalment exculpada. I li ho publiquem i firmat amb el seu nom.

Ho farà?

Anònim ha dit...

Hi ha una dita que diu que "ELS DINERS I ELS COLLONS, SON X A LES OCASIONS".
M'explique... totes les mancances comentades, si no es presenten per registre d'entrada, argumentant el què falta o què està mal i perquè, i solictant que es reparen, no hi ha constancia escrita, i les paraules se les emporta el vent.
Anime a tots aquells qui detecteu deficiències, pel benefici de tota la població, que ho presenteu per escrit, a l'Ajuntament.
Bon estiu!

Llima ha dit...

La pregunta és: Qui ix guanyant si no està la Creu Roja? Perque eixe "acoso y derribo" a la Creu Roja? Quins interessos hi ha? Qui es beneficia? Segur que d'ací dos dies els tiren del poble i els fan desapareixer del local de la platja. No és normal.

Silmin ha dit...

En cap moment he dit ni que la CR, ni cap membre seu siga responsable de cap sabotatge a ningú, i torne a dir per n-eseima vegada que he col.laborat (fa temps) amb la CR, i la seua tasca, encara que en molts punts en desacord, és molt més que lloable.
Això no vol dir que perque crega que són els meus adequats per a cubrir el salvament ho tinguen que fer ells per ..., cal respectar la llei (encara que siga per poques vegades a Tavernes) i cal uns procediments administratius formals, adequats i d'ofici, no de qualsevol manera, forma i color.
Si vaig comentat el sabotatge és perque he vist molts comentaris encesos (i gent que s'ho pren com una afrenta personal), i no estic dient que siga cap interlocutor d'aquest foro, però deuria ser obligació de tothom de difondre i concienciar de les conseqüències dels sabotages (gamberrisme, coses de nanos,....) a qualsevol prestació de serveis bàsics siga de la CR o de qualsevol.
En quant a l'anonimat, és simple, arribe a molts més llocs així, i alguna vegada més d'una familiar o amic s'ha resentit per jo defensar el que crec que és correcte i beneficiós per a tothom (sobre tot a tavernes). De fet fa 22 anys vaig deixar el poble(laboralment) fart de tots els endolls i amiguismes que em trobava en el dia a dia. I perque quede constància quasi tots els problemes i aldarulls que he tingut són amb els pp-ristes de l'ajuntament. De fet de tots els anys de PP l'únic que em pareix correcte ha sigut les engronsadores per a nanos, el bany adaptat i el nou parc/gimnàs per a majors a la platja de la goleta. Per cert, si voleu més gresca la contracció de les engronsadores "crec" que es va fer en "frau de llei", donat que per un sol servei es va fraccionar la facturació i evitar l'oferta pública (però no he pogut accedir a la documentació per assegurar-ho).

Anònim ha dit...

Silmin ha dit que "donat que per un sol servei es va fraccionar la facturació i evitar l'oferta pública".
Això sembla ser pràctica ben habitual als ajuntaments.
I ara els alcaldes, amb les disposicions que fa mesos va aprovar el govern Zapatero, encara ho tenen millor perque els han pujat i molt el limit de quantitat que poden contractar directament, sense passar per control de ple o oferta pública. Però això és una altra qüestió diferent al salvament que toquem ací.