L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de febrer del 2017

XLV Setmana Muntanyera del Centre Excursionista


El Centre Excursionista de Tavernes celebra a partir del pròxim dissabte, dia 18, les activitats de la Setmana Muntanyera  que es perllongaran fins el pròxim 26 de febrer. Cal remarcar que aquesta activitat, social i esportiva, es realitza des de la fundació del CETV, és a dir fa 45 anys.

Per aquest cap de setmana cal remarcar que el dissabte dia 18 a les 20 hores tindrà lloc la presentació de la Setmana Muntanyera i entrega de premis del concur de fotografies, mentre el diumenge, dia 19, tindrà lloc la tradicional "Marxa Travessera Alzira - Tavernes" pel Barranc de la Casella, Font del Barber, Sangonera i Sender dels Amoladors
 
Les activitats passen després al dijous, dia 23, amb una observació astronòmica a càrrec de l'Agrupació Astronòmica de la Safor, el divendres dia 24 se celebrarà l'assemblea de socis, per continuar el dissabte 25 amb el tradicional sopar de gala i el diumenge dia 26 amb activitats infantil i dinar de germanor en els terrenys de Barxeta.

Cal remarcar que les activitats són obertes, i poden participar-hi qualsevol persona que ho desitge. Per millorar l'organització dels actes es prega confirmació de l'assistència.