L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de febrer del 2017

PLENARI DE FEBRER 2017: L'Ajuntament demana al govern de Rajoy mesures urgents per regenerar les platges valencianes

El plenari va demanar al govern de Rajoy que, de manera urgent, porte a cap en el litoral del País Valencià les actuacions necessàries per a la regeneració, recuperació, condicionament i manteniment de les platges, entre elles la Goleta. a moció presentada pel govern de Compromís va ser aprovada per unanimitat.

El plenari de Tavernes demana també que s'impulsen plans específics per als punts de costa que més han patit els desastrosos efectes dels temporals. La Goleta ha estat una de les platges, donant-se fins i tot el cas d’intrusió marina en la urbanització.

L’Ajuntament va demanar a la Generalitat que s’adrece al govern de Rajoy i li exigesca mesures perquè les platges valencianes continuen essent un referent turístic, i donat que té les competències en Costes actue per aconseguir la completa recuperació de les platges.

Els desastres dels temporals en la costa del País Valencià requereixen l'esforç institucional perquè exigesca les ajudes de l'Estat i poder pal·liar els danys, a més de restablir com més prompte millor la normalitat de les costes dels nostres municipis.


Es recorda que les platges són element clau en la nostra economia i un dels principals reclams turístics. Molts municipis depenen de la qualitat i estat de les platges, i això implica no només ajudes, sinó un pla de conservació del litoral per a evitar els danys que ocasionen els temporals.

Cal per tant que, d'una vegada per sempre, el govern de Madrid dissenye un pla definitiu de manteniment i conservació del litoral, per evitar les reiterades catàstrofes que sobrevenen a conseqüència dels temporals. Tavernes, i molts municipis afectats, necessiten solucions de fons i definitives i una planificació de mitjans per evitar els de desastres dels temporals.