L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de febrer del 2017

L'Ajuntament actua contra la processionària dels pins


La brigada municipal de l'Ajuntament està procedint a eliminar totes les bosses de processionària que es troben en els pins més acostats al casc urbà de la ciutat, en concret la zona del Calvari i Divina Aurora, on s'han fet aquestes fotografies, per continuar després en altres zones com puguen ser Cantalot i voltant del mur de defensa.


Tal com va indicar la regidora Llum Sansaloni en el passat plenari, l'Ajuntament està pendent del rebrot d'una possible plaga i confirmava que, com tots els anys, s'anava a actuar alhora que informava que la inspecció municipal havia visitat les zones on hi ha una major incidència acompanyats pel tècnic de Conselleria en la tasca de revisar el mur de defensa i altres zones on s’ha vist el cuc. 


La regidora va anunciar actuacions  en els col·legis i zones afectades i servirien per a retirar les bosses i després fumigar els pins cosa que faria l’empresa que té contractada l’Ajuntament, cosa que ja s'esta fent.