L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 26 de febrer del 2017

IX Gran Fons de la Valldigna




 Avui diumenge, pel mati, s’ha celebrat el  “IX Gran Fons de la Valldigna” organitzat pel Club d’Atletisme La Valldigna en col·laboració amb els ajuntaments de Tavernes, de Benifairó i de Simat.
 
La prova s’ha iniciat a les 9:30 del mati amb un recorregut de 15.000 metres per a totes les categories amb eixida i arribada al poliesportiu de Tavernes. En total han estat 163 els atletes inscrits en una prova que s’ha celebrat en un dia esplèndid, un bon ambient i una perfecta organització del club valler que confia i espera poder consolidar més encara aquesta prova i augmentar la participació.



 Els vencedors absoluts en homes i dones han sigut:

Homes:
  1. Luís Félix Martínez Gómez de Carnicas Serrano   50 min 56 segons
  2. Vicent Plancha Chorro de Mandriladora Alpesa 55 minuts 38 segons
  3. Germán Zadowozniz de CC. El Garbí  55 minuts 45 segons
Dones:
  1. Silvia Valero Martínez del Safor Delikia Sport  1hora 7 minuts 51 segons
  2. Aida Aparisi Muñoz de C.C. El Garbi amb 1 hora 9 minuts 55 segons
  3. Màxima Gregori Robledillo de La Llebre-Alpesa amb 1 hora 10 minuts 47 segons


 
Els trofeus han estat lliurats pel president del club Raül Aparisi, per l’alcalde Jordi Joan i  pel regidor d’Esports Josep LLácer.