L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 9 de febrer del 2017

PLENARI DE FEBRER 2017: L’informe tècnic confirma que l'Ajuntament no cobra de més als veïns per la taxa de fems

L'alcalde en un moment de la intervenció

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va lliurar al regidor del PSOE, Víctor Borràs, l’informe redactat per l’enginyer de l’Ajuntament sobre la taxa de Recollida de Residus Urbans (RSU), popularment nomenada la taxa de fem.

La història arranca el plenari de gener, quan el socialista Víctor Borràs va repetir el que ja havia afirmat en premsa: que l’Ajuntament cobrava de més la taxa de fems, i no va acceptar cap de les explicacions del regidor d’Hisenda Perfecto Benavent. Davant això, l’alcalde es va comprometre a lliurar-li un informe tècnic sobre la taxa, cosa que va fer dilluns en la celebració del plenari de febrer.

El document conclou dient: “El tècnic que subscriu, en relació a les quantitats determinades, considera que la taxa actual de RSU de 40’5 euros a l’any es la correcta per a cobrir el cost del servei”.

Jordi Joan va donar el tema com a tancat, no  sense remarcar que “la taxa era correcta, que l’Ajuntament de Tavernes no cobrava de més als veïns perquè sinó els sistemes de control que té l’Ajuntament hagueren saltat en algun moment  i hagueren informat al respecte”.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara nomes falta la rectificació i el reconeiximent en la premsa de que va fer una acusació motl greu sense base ni fonament. Va dir que ho faria si l'informe li llevava la raó, vore'm si és veritat, per què estic segur que no demanarà disculpes ni assumirà la responsabilitat d'una acusació sense proves.

Anònim ha dit...

Y así le va y le irá al señor Borrás.

Anònim ha dit...

Estem esperant avore que diu el Sr. Borrás. Ha demostrat la seua poca vergonya.

Anònim ha dit...

El señor Borras ni te paraula ni la coneix. En un plenari va dir que es disculparia si l'informe contradia lo que ell dia. Linforme lil van aportar el pasat ple i no ha demanat disculpes.
Que cara mes dura.
I este es primer de llista del psoe?
Vergoños