L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de febrer del 2017

El IX Gran Fons de la Valldigna se celebra el diumenge dia 26


El Club Atletisme La Valldigna, en col·laboració amb els ajuntaments de Tavernes, de Benifairó i de Simat organitza el  “IX Gran Fons de la Valldigna”. El dia de la prova serà el diumenge 26 de febrer de 2017, a les 9:30 hores amb un recorregut de 15.000 metres per a totes les categories.

L’eixida i arribada serà al poliesportiu de Tavernes. La cursa començarà a les 9:30 hores i la durada màxima serà de dues hores. No obstant, l’organització estableix un vehicle autoritzat de tancament de cursa per arreplegar als participants que no entren en el temps màxim establert. Tots els corredors tindran avituallament al Km 5, al Km 10 i al finalitzar la prova, en meta. Tots els punts quilomètrics estaran senyalitzats. Hi haurà llebres a distint ritme, així com bicicletes d’acompanyament durant tot el recorregut.

S’estableixen les següents categories tant en homes com en dones: Júnior de 16 a 23 anys (anys complits).  Sèniors de 24 a 35 anys (anys complits). Veterans A de 36 a 49 anys (anys complits). Veterans B de 50 anys endavant (anys complits).

Trofeus als tres primers classificats de cada categoria tant en homes com en dones.
Trofeu tres primers corredors i corredores locals independentment de la categoria (es consideren corredors locals aquells participants empadronats a Benifairó, Simat o Tavernes).


Premi en metàl·lic als tres primers i tres primeres classificades de la general (75, 50 i 25 euros respectivament):

El període d’inscripció és del 12 de gener fins al 25 de febrer de 2017 a les 14 hores a   través   de   les   webs   www.mychip.com  o   des   de www.calavalldigna.com