L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de febrer del 2017

Córrer per una noble causa: per la igualtat i contra la violència de gènere


Un any més l'Ajuntament de Tavernes s'implica a fons en la commemoració del Dia de la Dona (el 8 de març) i ho fa a través de diversos actes entre els quals cal citat la celebració de la  XVI Cursa del Dia de la Dona que enguany te com a lema “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”.

La implicació de l’Ajuntament, a través de les regidories d’Igualtat i de la regidoria d’Esports, es manifesta també mitjançant dos dies d’actes culturals i esportius per tal de commemorar l'efemèride del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.


Dijous dia 2 de març: La Casa de la Cultura acull a partir de les 17:20 hores "Art Viu al Carrer", on l’artista Cristian Miñana començarà un quadre de Frida Kahlo que acabaran els alumnes del taller del centre del dia. A més, els veïns de Tavernes podran pintar en homenatge a les dones i per la igualtat en els panells que es muntaran en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes.

També el vestíbul de la Casa de la Cultura acollirà l’exposició a gran escala de biografies de dones rellevants en la història. I en el sala d'exposicions del soterrani tindrà lloc el monòleg “De categoria internacional”, a les 20 hores.


Divendres dia 3 de març:  Actes esportius amb dos partides de raspall, una de dones aficionades i una altra de categoria professional en el trinquet del poliesportiu municipal.

Eixe dia se celebrarà la cursa de la dona “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”efectuarà el tret d’eixida a les participants a les 19:30 hores des de la plaça Major. Hi haurà un dorsal zero, voluntari, a favor de l’Associació Dorotea d’ajuda i suport a les víctimes de violència de gènere, situada a Sueca, i que atén dones de tota la Valldigna.

A la cursa, lligada a la campanya de conscienciació contra la violència de gènere “No és No”, hi assistiran el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquida, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que donaran a conèixer el guanyador del concurs de dibuix “Dibuixant per la igualtat”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra i les inscripcions on es realitzen i a quin hora?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Se suposa que, com tots els anys des de fa molts anys, les inscripcions es fan abans de la cursa. T'hi apuntes i el donen el dorsal i la samarreta.

Anònim ha dit...

Una hora antes en la plaza, una incripció per persona.