L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 15 de febrer del 2017

El director de la SIUM de Tavernes dirigeix a Itàlia la Banda Musicale Giovanile del Piemonte


El director valencià i actual director de la SIUM de Tavernes, Rafael Garrigós, dirigeix a Itàlia per segon any consecutiu la Banda Musicale Giovanile del Piemonte

Rafael M. Garrigós García, inicia aquest dissabte, 18 de febrer, el projecte que per segon any consecutiu el durà  a dirigir com a director convidat la Banda Giovanile del Piemonte amb seu a Torí (Itàlia).

Es tracta d'un projecte bianual organitzat i patrocinat per l'ANBIMA (Federació Nacional de Bandes Italiana) i l'ANBIMA Piemonte.  Com l'any passat, els assajos es perllongaran durant diversos mesos fins a la realització dels concerts, el primer d'ells previst per al 23 d'Abril en el meravellós auditori “Il Maggiore” a Verbania. 

Els assajos dels més de 100 joves provinents de les bandes de tota la regió del nord d'Itàlia-Piemonte, i amb músics fins els 25 anys, seran dirigits pel mestre titular de l'agrupació, Riccardo Armari, i per Rafael Garrigós com a principal director convidat d'aquest projecte.