L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de febrer del 2017

Joan Baldoví és el polític millor valorat en el baròmetre del CIS.


 
Joan Baldoví ha recuperat la plaça de polític millor valorat en el baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) corresponent al mes de gener. Amb 4,22 punts de mitjana sobre 10, el portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats supera a Xavier Doménech, d'En Comú-Podem (4,13), al president de la gestora del PSOE, Javier Fernández (4,12) i al líder d'Esquerra Unida Alberto Garzón (4,02).
 
Baldoví, torna a posar-se en el primer lloc, que va aconseguir a l'agost de 2016, després de les eleccions generals, i va perdre al novembre per poc, amb una mitjana de 4,31, davant Doménech (4,51) i Garzón (4,47).