L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 20 de febrer del 2017

ACTUALIZADA: Tavernes rebutja l’últim cas de violència masclista al Campello amb un minut de silenci.



L’Ajuntament de Tavernes s’ha sumat al protocol de condemna institucional davant l’assassinat d’una dona de 79 anys en una residència del Campello, comès pel seu marit de 86 anys, segons la informació del propi Ajuntament de Campello.

A les 12 del migdia ha tingut lloc un minut de silenci, en què regidors de la corporació i personal de l’Ajuntament s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament. Així han manifestat la solidaritat amb la família de la víctima i el seu rebuig contra el que seria el primer assassinat de violència masclista del País Valencià d'enguany.

La Policia Científica entra a la residència on va tindre lloc l'agressió


Tal com havíem inicialment informat, una dona de 79 anys va morir ahir per agressió d'arma blanca, en principi suposadament del seu marit de 86 anys. Segons ha informat la Guàrdia Civil, l'home, de nacionalitat britànica, s'ha autolesionat després, s'ha fet ferides superficials i l'han portat a un centre sanitari després de ser detingut.

L'agressió va passar a les nou del matí d'ahir diumenge en la residència d'ancias Orpea de Mutxavista, al terme del Campello (l'Alacantí).