L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 20 de febrer del 2017

La Falla Cambro presenta el seu llibret 2017 "Blanc i Negre"



  
La comissió de la Falla Cambro va presentar a tots els seus fallers, amics i simpatitzants el llibret faller "Blanc i Negre". L'acte va tindre lloc dissabte passat, 18 de febrer, al soterrani de la Casa de la Cultura.

La comissió de la falla va estar acompanyada per regidors de la corporació, així com de la fallera major de Tavernes, la cort d’honor i el president de la FDF Junta Local Fallera.


 L’equip del llibret va organitzar un acte senzill i elegant barrejat amb un poc d’humor i sàtira. Va ser rebut amb molta expectació en un saló que es va omplir de gom a gom, i on tots els assistents van gaudir en un primera part de l’explicació i contingut de "Blanc i Negre" i en una segona  d’un vídeo on es mostrava una part del procés creatiu dut a terme per tal de donar forma i vida al seu llibret.



Després de fer l’entrega dels llibrets a les falleres majors, presidents, participants i col·laboradors del mateix, els assistents van poder gaudir de primera mà del llibret, fent-se fotos davant del “photocall” i exposició fotogràfica preparada per a l’ocasió.



 Remés per la Falla Cambro. Fotos de Juanfran Grau.