L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 10 de febrer del 2017

Demà celebrem el Dia de l'Arbre amb repoblacions a la Fonteta de la Mina i l'Ull de Bou


Tavernes celebra dissabte dia 11 el Dia de l’Arbre amb una replantació en la Fonteta de la Mina i l’Ull de Bou. Els participants podran adoptar un arbre que cuidaran durant un any i plantarà l’any que ve en les muntanyes de Tavernes.

L'activitat es desenvolupa per impuls de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes i compta amb la col·laboració del Centre Excursionista, Protecció Civil, l’Agrupament Escolta Valldigna, Creu Roja, Policia Local i diverses empreses locals.

“Repoblem les nostres muntanyes” és el títol de l'activitat programada amb l’objectiu de conscienciejar els ciutadans de la necessitat de tindre les muntanyes ben poblades, no sols per a evitar l’erosió sinó també per a mantenir la biodiversitat.          

Josep Llàcer, regidor d’Esports, ha comentat que “aquestes iniciatives serveixen per a recuperar i preservar la nostra natura. Agraïm un any més la participació de tota la gent que hi col·labora, ja siguen les associacions, els voluntaris i tots els ciutadans de Tavernes que contribueixen al repoblament de les nostres muntanyes any rere any”.

En total està previst que es planten al voltant de 800 arbres, entre els quals hi haurà pins, roures, arbocers i carrasques, tots proporcionats per l’Ajuntament de Tavernes. També facilitarà les ferramentes per a plantar-los i aigua per a regar-los, però, es recomana els assistents portar picoleta, llegonet i poalet.

L'activitat està oberta a tota la població, tanmateix  els menors de 8 anys hauran d’anar acompanyats. L’eixida serà des de la plaça del Poliesportiu Municipal, a les 9:30 hores, i la tornada està prevista al voltant de les 13:30 hores.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si no plou.