L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 de febrer del 2017

Inauguració de l'exposició col·lectiva "Per fi a la Vall"


Aquesta vesprada s'ha inaugurat a la Casa de la Cultura l'exposició col·lectiva "Per fi a la Vall", una mostra on es poden apreciar obres artístiques, pintura i ceràmica, de 24 artistes locals. Aquesta mostra romandrà oberta al públic fins el dia 18 i es podrà visitar en horari de 18 a 20 hores.
 

 L'Associació d'Artistes de la Valldigna "L'Art a la Valldigna" ha estat l'organitzadora de l'exposició, conjuntament amb l'Ajuntament. A la inauguració ha estat present l'alcalde Jordi Joan, regidors de Compromís, PSOE i EU, aixi com els artistes expositors, familiars i amics.


 L'alcalde de Tavernes ha dirigit unes paraules on ha remarcat la gran quantitat d'obres exposades i artistes participants, amb la qual cosa afirmava que es feia realitat la dita de "que a Tavernes tenim de tot". També ha felicitat a l'associació pel treball que fan, els ha encoratjat a continuar en aquesta línia i ha recordat que ja han exposat en diverses ciutats i ara ja tocava Tavernes d'ací el títol "Per fi a la Vall".
 
 

 La presidenta de l'associació, Goretti Toledo, ha mostrat la seua satisfacció per la bona acollida de públic que ha tingut l'exposició, ha agraït l'esforç de tots els artistes "per aconseguir muntar-la i igual confie en la seua ajuda per continuar endavant l'associació" al temps que ha remarcat que en la mostra "podem contemplar obres de distints autors, distintes sensibilitats però amb inquietuds semblants per afavorir l'expressió artística. Cadascú té el seu estil i la seua tècnica, però tots tenen ganes de crear i de transmetre tot allò que senten o els interessa a través de la pintura, la ceràmica o l’escultura".
 
 
Com a expressió de les seues paraules, en el reportatge fotogràfic que us oferim, hem intentar arreplegar el màxim d'obres exposades.
Tot l'acte ha estat amenitzat per la música en directe de Josep Casanova.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els del Partit Popular no van anar perquè tenen vergonya d'eixir al carrer després de la sentencia de ahir de Gurtel i de Fitur.

Anònim ha dit...

No deu ser això perquè quan es van presentar pel Partit Popular ja sabien que anaven a representar un partit corrupte i ple de corruptes.