L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dijous, 3 de novembre del 2016

Presentació de la campanya "Novembre contra la violència de gènere"



Ahir va tindre lloc la presentació de la campanya "Novembre contra la violència de gènere” que du a cap l'Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria d'Igualtat i Serveis Socials que dirigeix la regidora de Compromís Noèlia Alberola, que va presidir l’acte. Dels partits de l’oposició, malgrat la importància del tema i de la incidència social que té, nomes va assistir el representant d’EU, Eduardo Bononad.

Tal com es va explicar, s'han programat activitats diverses per conscienciejar a tota la societat sobre aquesta xacra que sembla que no tinga fi, però si tots aportem el nostre granet d'arena, podem treballar i des de tots qualsevol punt de vista fer aplegar un missatge clar: Eduquem des de la igualtat tant a casa com en la resta de llocs on podem aplegar a els més joves.

 Noelia Alberola va esmentar un fet que s’oblida massa vegades: l'educació s'implanta a les llars, al si de les famílies, i és on més es pot treballar per la igualtat. Cal tindre clar que la violència de gènere, com el seu nom indica, és aquella que exerceix l'home sobre la dona fent servir la seua fortalesa física. És per això que es parla de gènere, d’aci que cal treballar per la igualtat des de edats primerenques.

La regidora va recordar que el pròxim dia 25 i dins dels actes del “Dia Internacional Contra la Violència de Gènere” l’Ajuntament durà a cap la segona campanya "No és no", pensada per actuar sobre un nucli de població més jove i que tindrà continuïtat tot l’any amb un treball en distints àmbits i diferents accions.

 La campanya “Novembre contra la violència de gènere” que es presentava ahir durarà tota un mes i s'han programat un ampli ventall de tallers i xerrades per la conscienciació dels veïns i veïnes, amb una cartellera d’actes seleccionats per setmanes perquè queden clares les activitats. 

ACTES A LA PLATJA 

També es va anunciar la celebració d’activitats en la platja, en concret els dies 15 i 22 de novembre, amb la projecció d’un documental i una xerrada a càrrec de la secció de la Policia Local especialista en aquesta matèria.

Igualment serveis socials prepara activitats per a la gent gran en l’escoleta de la platja, un taller de risoteràpia i de una tertulia-café amb intercanvi de receptes nadalenques al llarg del mes de desembre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No patiu que hui si que aniran a fer-se la foto.

Anònim ha dit...

És la norma del PPSOE: no van a quasi res si no hi ha foto i després a criticar.

Anònim ha dit...

Violència de gènere és només violència física?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No.