L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dijous, 24 de novembre de 2016

Avui dijous, dia 24 a les 20 hores xerrada del IV Cicle d'Economia i Territori
El IV Cicle d'Economia i Territori a Tavernes ens ofereix a la tercera sessió la xerrada titulada "Agricultura ecològica. Present i futur del camp valencià" a carrec d'Enric Navarro de l'empresa "Terra i Xufa". L'acte tindrà lloc avui dijous, 24 de novembre a les 20 hores en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament.

I qui és Enric Navarro? es preguntareu. Un enginyer agrícola vocacional de 41 anys que fa 10 anys que practica l'agricultura ecològica. Afirma que s'ha ensenyat a ser llaurador des que va acabar la carrera, perquè encara que pertanyent a una família de llauradors de tota la vida, l'oficia es va interrompre amb els seus pares i ell ha volgut tornar a les arrels.

Treballa la terra per convicció, perquè creu que es treballa l'horta o l'abandó del camp va a canviar per complet el paisatge que gaudim al nostre país.

Però és un treball des de la professionalització i l'especialització. Ha creat amb altres socis l'empresa "Terra i Xufa", de conreu i explotació de la xufa econlògica a Alboraia, la capital de l'orxata. També conrea les verdures de temporada amb un bon mercat a la ciutat de València, però fora a l'estranger ven farina i oli de xufa, productes molt apreciats.

Us aconsellem de llegir sobre el conferenciant i el que fa a l'enllaç. Molt interessant.

Cap comentari: