L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 27 de novembre del 2016

Avui diumenge "Salvados" de la Sexta tracta el cas dels agricultors i Mercadona

El programa "Salvados" de Jordi Évole que s'emet a la Secta a partir de les 21'30 nit avui tracta sobre el fenòmen de Mercadona i la seua relació amb el món agrícola. Entrevista a diversos agricultors per conéixer el seu parer i el contracta amb la versió de l'empresa.

"Als agricultors ens situa per davall dels costos i perdem diners" és la queixa d'un  representant agrícola, mentre que per a Mercadona el seu model crea riquesa i funciona.

1 comentari:

UN JUBILAT ha dit...

S'omplin la boca diguent que crea riquea i llocs de treball,però,no diuen mai per a qui es la riquea i quants llocs de treball an destruit carregant-se totes les botiguetes del poble i abocant a la miseria a totes eixes families.