L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dimecres, 30 de novembre de 2016

ULTIMA HORA: Les falles ja són Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Falla la Dula, guanyadora a Tavernes en el 2016

Les falles ja són Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.  El Comité Interguvernamental que s'ha reunit a Addis Abeba Etiopia ha aprovat fa minuts que les falles entren en el llistas del patrimoni immaterial de la Humanitat.

Aquesta vesprada, a les 19 hores,  la Junta Central Fallera de València plantarà una falla davant la Torre dels Serrans per a ha celebrar-ho. El monument quedarà en el lloc fins el diumenge, quan en fer-se fosc, tindrà lloc la festa de la celebració, una festa que tindrà també música, audiovisuals i pirotècnia.

No cal ni dir que dins la consideració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat queden totes les falles d'arreu del País Valencià, i per tant implica i afecta també les falles de Tavernes. Les falles valleres obtenen així un dels més preuats guardons.

Així que enhorabona a tots els fallers i falleres, al poble valencià en general perquè té un altre reconeixement que se suma a la festa gran d'Elx i d'Algemesí, o a altre nivell amb les pintures rupestres de les nostres coves i abrics de muntanya o a monuments com la Llotja.


Cap comentari: