L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 26 de novembre del 2016

Caritas va celebrar el tradicional berenar solidari que anuncia el Nadal i que arribava a la sisena edició

 
Cáritas Interparroquial de Tavernes ha celebrat un any més - ja en són sis- el tradicional “Berenar solidari” que té com a l’objectiu aconseguir fons per a continuar les tasques humanitàries de l'entitat, o siga, principalment donar suport a les famílies necessitades de Tavernes ateses per l’entitat.

El Mercat Municipal va ser el centre ahir del berenar i va ser una activitat molt concorregut car centenars de vallers s'hi acostaren per participar amb l'adquisició de productes i ajudar a l'entitat. Tal com sempre ha fet, l'alcalde Jordi Joan acompanyat per membres del govern municipal es va sumar a aquest ambient solidari i va visitar les parades muntades alhora que va estar un temps xerrant amb el responsable Felipe Verdú i membres de l'entitat.
 
 
Les taules feien goig pel gran assortiment de productes i dolços i, com no, un any més va ser la confecció de bunyols l'estrella del berenar com gran anunci de les pròximes festes nadalenques, sense oblidar el gran valor que té de conservar aquesta tradició de la confecció manual d'un dels dolços mes típics valencians. I si parlem de Nadal, els primers pastissets de moniato es deixaren assaborir un any més.
 
 
Càritas Interparroquial ha agraït la col·laboració desinteressada de la gent que s'ha implicat de manera generosa amb l'aportació de coques, dolços, fruita .... així com els comerços, magatzems i forns que recolzen amb les seues aportacions i a l’Ajuntament per posar al seu abast els serveis i instal·lacions municipals.