L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de novembre del 2016

Foment descarta alliberar l'AP-7 pel seu cost entre Castelló i València


La Generalitat ha reclamat al Govern de Rajoy (PP) que assumisca el peatge mentre es perllonguen les obres en un tram de la A7 del sud de la província de Castelló (entre la Vall i Vilavella). Els vehicles circulen per un carril en cada sentit en nou quilòmetres, la qual cosa genera cada dia llargues retencions en tractar-se de la principal connexió viària gratuïta entre Castelló i València. El Ministeri de Foment ha confirmat que no liberalitzarà l'AP-7 a Castelló en suposar un cost de 18 milions d'euros. 
 
 Una nova bufetada del govern de Rajoy al Consell i als valencians, i li haurem de preguntar perquè ens ho nega a nosaltres mentre bonifica l'autopista a Tarragona, Girona o el servei de rodalies a Barcelona.
 
 La solució de Foment és intentar finalitzar l'obra en quatre mesos en comptes de sis, amb la qual cosa l'A7 recuperaria la seua doble calçada per sentit en el mes de gener.
 
 El ministeri ha recordat que li és impossible alliberar l'AP-7 perquè cap tram de l'autopista ha sigut assumit en solitari per l'Administració central. Mentrestant, els conductors tindran com a alternativa gratuïta la N340 entre Almenara i Nules. La patronal del transport de mercaderies havia plantejat la gratuïtat de l'AP-7 per al tràfic pesat per motius de seguretat. Recorda que el trànsit de camions està restringit en la N-340 entre Nules i Orpesa.
 
 Aquest fet suposa un nou greuge als valencians perquè en altres províncies espanyoles el Govern de Rajoy si que ha assumit en solitari el cost de la gratuïtat en circumstàncies similars.