L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dissabte, 5 de novembre del 2016

Gran èxit de la tercera Passarel·la al Carrer

Els organitzadors de l'acte i parlament de l'alcalde
 L'Associació de Comerciants de Tavernes, en col·laboració amb l’Ajuntament, va celebrar ahir la tercera edició de la "Passarel·la al Carrer" amb un gran èxit d'assistència de veïns i veïnes que van omplir les cadires preparades i molt van haver de presenciar les evolucions dels improvisats/des models a la passarel·la dempeus.
 
L'acte va ser presentat i conduït pel president de l'Associació de Comerciants, Juanjo Salom, i per la regidora de Cultura, Encar Mifsud. Va haver un breu parlament de l'alcalde Jordi Joan, on va assenyalar la implicació de l'Ajuntament en tot el que siga defensa del comerç local alhora que va exhortar als assistents a que facen les compres a la localitat, remarcant que poden trobar productes d'igual o més qualitat al nostre poble que fora.
 
 
  L'acte comptava amb molts establiments col·laboradors i amb 10 comerços de Tavernes que mostraren els seus productes en la passarel·la. Des de l'Associació de Comerciants s'ha remarcat que la iniciativa, el tercer anys que se celebra, busca donar a conèixer les tendes als veïns de Tavernes i potenciar el valor del comerç local. 
 
 
La nit  va acompanyar quan a la meteorologia, i el públic assistent va gaudir amb la visió de productes de la moda actual per a xiquets i adults, així com tèxtil, sabateria, complements, llenceria i fins i tot, articles per a la llar i per l'estudi dels menuts, presentats en un espectacle que va reunir 120 models amaters desfilant per la passarel·la habilitada al passeig del País valencià.