L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de novembre del 2016

L’Audiència Nacional demana dades de la subvenció oficial electoral del PP del 2007


El Jutjat Central penal de l'Audiència Nacional investiga el cas Gürtel i en la recerca ha sol·licitat a la Generalitat que remeta les dades de la subvenció que va rebre el PP valencià per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques del 2007. Les ajudes electorals del 2007 i del 2008 per a les generals estan sota sospita de delicte electoral.
 
L'Audiència Nacional reclama «com més prompte millor» que s'emeta i envie certificat acreditatiu de la subvenció concedida al PP valencià per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques de maig de 2007 que van donar la presidència del Consell a Francisco Camps.
 
 La documentació serà part de la peça separada del cas Gürtel que afecta al País Valencià on s'investiguen delictes contra la hisenda pública, delicte electoral i falsedat en document mercantil.
 
El febrer passat el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va enviar a judici a 20 imputats valencians del cas Gürtel per tres delictes electorals, falsedat en document mercantil i vuit delictes contra la Hisenda Pública.
 
Entre els 20 acusats figuren Francisco Corretja, la seua mà dreta, Pablo Crespo, i el seu home a València, Álvaro Pérez, el Bigotis, al costat de cinc excàrrecs del PP valencià: l'ex vicepresident de la Generalitat Vicente Rambla, l'ex secretari general de la formació Ricardo Costa, l'ex sotssecretari regional David Serra i les ex gerents Yolanda García i Cristina Ibáñez.