L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dilluns, 21 de novembre de 2016

Activitats de la setmana organitzades per la regidora d'Igualtat al voltant de la violència de gènereLa regidoria d'Igualtat i Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes ha programat per aquest setmana les següents activitats:

Dimarts dia 22:

 Projecció de la pel·lícula "Abre tus ojos" i posterior tertúlia-debat amb la presència de l'agent de la Policia Local Angel Palomares, especialista en violència de gènere.

Activitat a desenvolupar a l'Escoleta de la Platja (La Goleta - Urbanització de la Sardina)

Dijous dia 24:

 "Taller d'autoajuda" amb una sessió de meditació i reiki a les 18'30 hores al Braç Treballador. Col·loqui amb Joaquim Gómez en col·laboració amb l'Associacio Reinicia't.

DIVENDRES 25 NOVEMBRE. DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GENERE. 

Acte reivindicatiu a partir de les 20 hores  a la Casa de la Cultura: "No, és no".


Cap comentari: