L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dimarts, 29 de novembre de 2016

Jordi Joan representa a Compromís en el debat d'unes jornades sobre dret parlamentari
Organitzades per les Corts Valencianes en col·laboració amb les universitats publiques i privades del País Valencià s’estan celebrat unes jornades sobre “Dret Parlamentari” dirigides als seus estudiants de dret.


Ahir va tindre lloc una taula rodona-debat amb el títol “Els ciutadans i el Parlament” on van intervindré representants de tots els grups parlamentaris de Les Corts Valencianes. El nostre alcalde i diputat de Compromís, Jordi Joan, va participar en la roda de premsa en representació de Compromís.

Cap comentari: