L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de novembre del 2016

L’Ajuntament actualitza els senyals informatius amb les rutes i els ecosistemes de Tavernes


L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat nous panells informatius i plaques de direcció amb l’objectiu de difondre entre els veïns i els turistes l‘oferta turística de la ciutat. Així, s’han disposat els senyals en punts estratègics, com les rotondes i els encreuaments, que informen de quins són els serveis que ofereix la platja i el poble, les indicacions per a seguir la Ruta dels Sentits, la Ruta de la Cova del Bolomor, la Tourist Info o la torre de guaita  i els ecosistemes.

Els nous indicadors permeten als conductors orientar-se per a arribar a les destinacions indicades, i per aconseguir-ho s'han actualitzat alguns panells i se n'han canviat uns altres que estaven en mal estat per l’acció meteorològica o per actes vandàlics.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament ha treballat per a millorar i incrementar l’oferta turística de Tavernes, i volem que els turistes que ens visiten i els veïns de la ciutat les coneguen i estiguen informats dels serveis que s’ofereixen”.

En concret, el mes de juny abans de la campanya estiuenca de la platja es va actuar en els panells situats en el llac de la Goleta, en el canal Sant Pau, en l’entrada a la mar i en la plaça de l’Alcudiola.

A banda, s’actualitzaren els plànols que serveixen per a informar els usuaris de la platja de Tavernes dels serveis que es presten en les dues platges, alhora que es compleixen els requeriments per a obtindre el guardó de Bandera Blava.

L’execució, realitzada per dues empreses locals i tècnics de l’Ajuntament, ha costat vora 10.000 euros, dels quals uns 7.000 han estat subvencionats pel Patronat Provincial de Turisme i l’Agència Valenciana de Turisme, i la resta amb fons propis de l’Ajuntament.