L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 5 de novembre del 2016

Presentació del Programa d'Emprenedoria Jovenil


Més de 50 joves van assistir ahir divendres a la jornada informativa dirigida a tots aquells joves emprenedors que vulguen dur a cap un projecte empresarial. L'acte havia estat organitzat per la Cambra de Comerç de València i Divalterra (entitat de la Diputació), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

La jornada informativa va comptar amb la intervenció de Pedro Redondo, director general de BILNEA que va desenvolupar la ponència "Aquí mandan las ideas". En acabar, i a càrrec dels tècnics de Divalterra es va presentar el Programa d’Emprenedoria Juvenil que tindrà lloc entre el 9 i 30 de novembre, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, en la Casa de la Cultura. 

Aquest programa pretén donar la formació adequada i proporcionar als jóvens l’oportunitat de crear i posar en marxa la seua pròpia empresa, així com oferir la possibilitat de formalitzar 70 projectes empresarials, que disposaran d’un mentoring de 15 hores durant els 3 primers mesos d’inici de l’activitat.