L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de novembre del 2016

Ampliar i repavimentar voreres i millorar l'accessibilitat objectius del projecte de millora La Barca-Sequers


El projecte d'obres en el Carrer la Barca (zona Els Sequers) i que vam informar s'havia iniciat el passat dimecres té com a objectiu ampliar i repavimentar les voreres per a donar més espai als vianants, així com eliminar les barreres arquitectòniques, adequant-se a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, però, sobretot, es cerca la millora de la seguretat en tots els encreuaments.

Les obres serviran igualment per a modificarà tot el sistema d’arbres, i es plantaran noves  espècies més adequades als espais urbans que no presenten els problemes que solen ocasionar les arrels en les voreres. Per tal d'aconseguir que no s'aixequen les voreres, el projecte contempla una major distància entre els arbres i uns escocells més amples.

Tal com vam informar el passat dimecres, l'Ajuntament de Tavernes ha iniciat les una de les dues obres contemplades en el de la Barca. Aquestes obres han estat una de les principals reivindicacions dels veïns i, en aquest cas, suposa una inversió de prop de 196.000 euros de fons propis de l’Ajuntament. Les obres estan projectades per a una durada de tres mesos, és a dir, fins el mes de febrer, i les executa l'empresa local Cons-Med, amb la qual cosa s'afavoreix el mercat laboral local.

Aquest projecte és fruit del proces de reunions per barriada iniciades per la Regidoria de Participació Ciutadana el mes d’abril amb l'objectiu d'arreplegar propostes dels ciutadans i acordar les dos inversions més importants en la via pública de cada zona.

L’alcalde, Jordi Joan, va valorar en el seu moment molt positivament la participació de la gent de Tavernes i va manifestar que la prioritat d’inversió en la via pública vindria donada per aquest pla, nascut de les propostes dels veïns assistents a les reunions, i que no serien una decisió única del govern municipal, com així s'ha complit. També es va indicar que l'execució de les obres en les distintes barriades de Tavernes s'anirien duent a cap segons les disponibilitats municipals o  les subvencions que arriben.

1 comentari:

UN JUBILAT ha dit...

Molt important l'egecució d'estes obres per dues qüestions,les obres en sí tenien molta falta per que l'estat de les voreres era mot perillós per a la integritat físsica de les persones,però,igual de important es que les realitze una empresa de Tavernes.Desde açi anime als governants de l'Ajuntament de Tavernes a que intenten dins de la legalitat vigent que les feines que puguen que les realitzen empreses del poble,a vore si conseguim d'eixa manera baixar la lacra esta que tenim de l'atur.