L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimarts, 8 de novembre del 2016

Els empresaris valencians es planten i reclamen a Rajoy data per a l'alta velocitat Alacant-Barcelona


Vicente Boluda, president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), va exigir ahir dilluns al govern de Rajoy que es comprometa amb fets amb el Corredor Mediterrani i pose una data a l’entrada en funcionament de l’alta velocitat entre Barcelona i Alacant. 

Boluda va dir que seria una mostra del compromís del Govern espanyol amb la infraestructura que aniria mes enllà de les paraules. Boluda ha reclamat que l’Estat abandone la concepció radial de l’alta velocitat i assumesca una concepció “circular”, on té un gran sentit el Corredor Mediterrani. El president dels empresaris valencians ha afegit que l’ample internacional de via hauria d’arribar el 2018 des d’Almeria fins a França i que s’hauria de fixar data d’inici per a les obres de la doble plataforma així com un calendari que es complisca.

Vicente Boluda ha fet aquestes manifestacions en un acte de presentació del web elcorredormediterraneo.com,  projecte que vol involucrar la societat civil en la demanda de la connexió mediterrània per alta velocitat i denunciar la paralització que ha fet el govern de Rajoy de les obres ferroviàries.

El web posa el focus d'atenció en el túnel sota l’AP7 entre Castellbisbal i Martorell, i en el “coll d’ampolla” entre Tarragona i Vandellós. La reclamació d’un túnel passant a València per a donar eixida al cul de sac que suposa l’estació, així com la manca d’ample internacional entre València i Alacant, són altres de les intervencions que reclama AVE per a anar avançant en les obres del Corredor.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Però Boluda... no és el que era president del real de madrid ? Es riuran poc!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sí, però és valencià i empresari, i com que tots tenim dret a canviar... I ara defensa com a president de l'AVE els interessos valencians. Res a dir.
La pela és la pela.

Anònim ha dit...

Corredor mediterrani per Xàtiva. Bravo.

Anònim ha dit...

Molt bé Cotorra. I jo me n'alegraria que canviara. Encara que ho té quasi impossible.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sí, però és valencià i empresari, i com que tots tenim dret a canviar... I ara defensa com a president de l'AVE els interessos valencians. Res a dir.
La pela és la pela.