L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dimarts, 29 de novembre de 2016

Avui tenim una cita amb la Mesa de Participació de l'EDUSI VAlldigna


Avui dimarts, a partir de les 19:30 de la vesprada, se celebra a Tavernes la Mesa de Participació de l'EDUSI Valldigna al saló de plenaris.

Recordem que l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) de la Valldigna du a cap des de fa unes setmanes diferents activitats participatives als pobles de la Valldigna dins del procés de procés de participació pública.

Les reunions, ja celebrades a Barx, Benifairó i Simat, tenen com a objectiu posar en valor la Valldigna, també els quatre municipis, i poder trobar una estratègia comú que ens ajude a millorar a tots.  Només resta celebrar la de Tavernes, que té lloc avui.

Cap comentari: